Új Hyundai minikotró először Magyarországon

A Hyundai új R30Z-9AK minikotróját először láthatja a szakma Magyarországon idén ősszel. A gép az ÉBSZ-kiállításon mutatkozik be. 

2017. augusztus 18.

Az Építőgép-forgalmazók és Bérbeadók Szövetsége 2017. szeptember 14-16-án rendezi meg az ÉBSZ Építőgép Kiállítást, ahol számos újdonság várja az érdeklődöket. Egyik ilyen a Hyundai új R30Z-9AK minikotrója, melyet Magyarországon először láthat a szakma idén ősszel. A gép az Axiál standján mutatkozik be.  

További részletek az Axiál Kft. honlapján vagy élőben a kiállításon.

Fotó és forrás: Axiál.hu

Ajánló a Magyar Építő Fórum legújabb számából


A korábban jól ismert Doosan márkanevet januárban Develonra változtatta az új tulajdonos. Megnéztük, milyen munkagépek kerültek az új brand alatt a piacra. A képen a novemberben bejelentett új átrakó látható.

Az elmúlt fél évben az abroncsgyártók nem fukarkodtak új típusok és méretváltozatok bejelentésével, ezekből válogattunk. A képen a Michelin Crossgrip abroncsa látható.

Számos hazai fejlesztés könnyítheti meg az építőiparban vagy az építőanyag gyártásban dolgozó szakemberek dolgát. Az elmúlt néhány hónap ígéretes hazai fejlesztéseiről olvashatnak. A képen hőszigetelő üveghab látható.

Impresszum Előfizetés Médiaajánlat Adatvédelem

Brand Content Kft. 2022 ©