Az Axiál újdonságokat villant az AgrárgépShow-n

2017. január 23.

A budapesti Hungexpo 38.000 négyzetméteres területén minden év januárjában közel 350 kiállító jelenik meg az AgrárgépShow kiállításon. Az AXIÁL a 2017. január 25-28. között tartó AgrárgépShow legnagyobb kiállítója. A 20 márka 90 típusát helyezik el a standon, és egyes gépeket működés közben is megnézhet a közönség.

A cég kínálatával a Hungexpo teljes D pavilonját megtölti, amely hozzávetőleg egy fél hektáros terület. A több mint 25 éves múlttal rendelkező vállalkozás 26 gépmárkájából 20 lesz megtalálható a pavilonban. A 20 márka 90 típusát helyezik el a standon. A cég csúcsgépeket, „legeket” hoz Budapestre.A legnagyobbat, a legkisebbet, a legfordulékonyabbat, a legsokoldalúbbat. 

Idén is kiállítják a tavaly debütált 1000-es Fendtet, ritkán láthatunk ekkora bestiát. Nem csupán Magyarországon, hanem a világon először mutatják be a Horsch Avatar SD elnevezésű direkt vetőgépét. Bemutatkozik a Manitou alacsony fenntartási költségekkel üzemeltethető NewAg szériája is. De ami a legmegdöbbentőbb, az a számos új technikai megoldást tartalmazó CLAAS LEXION 780-as kombájn. Érdekesség, hogy a betakarítógép nagyobbnak bizonyult, mint a pavilon bejárata, így az óriás már csak a D mellett kapott helyet.

Az AXIÁL egyébként négy díjat is besöpört a kiállítás Termékdíj pályázatán. A Nemzetközi Termékfejlesztési Nagydíjat a LEXION 780-as kapta, a Különdíjat a Manitou új szériájának MLT 737 130 PS Plus teleszkópos rakodógépe. Prémium Oklevéllel jutalmazták a Fendt 500 Vario S4-es traktort, amelynek elődje az európai szaklapok tesztjein mindig a legjobban szerepelt és szintén Prémium Oklevelet kapott a Landini teljesen megújult ültetvénytraktor-családja a Rex 4-es.

A termékdíjat kapott masinák mellett jelen van méeg egy Deutz motorral szerelt, 74 lóerős, egyszerűen kezelhető derékcsuklós rakodógép is, a Gehl AL 750-es. Az Axiál minden nap kétszer be is mutatja azt működés közben. Az 5-let Show névre keresztelt produkció szüneteiben a Loca Chicas táncegyüttes, valamint az RTL Klub Hungary’s Got Talent című műsorában bemutatkozott BANDART Productions szórakoztatja a közönséget. Emellett a cég idén is szervez versenyt a fiatal gépészeknek, akiknek beugróként egy tesztlapot kell kitölteniük, ahhoz, hogy a második feladathoz, azaz a szimulátorhoz férkőzhessenek. A legjobbakat természetesen díjazzák, és nagy érdeklődésre számítanak.

Idén még több vendégre számítunk, már csak azért is, mert jó néhány beszállítónkkal évfordulót ünnepelünk. Együttműködésünk 15 éves az Oehler, a Fendt, a Jász-Plasztik és a Marso cégekkel, 20 éves az Annaburgerrel és 10 éves a Horsch-sal.” – nyilítkozta az Axiál sajtóanyagában Umenhoffer Péter marketingigazgató.

Forrás: Axiál

Fotó: Axiál

Kommentek

Kommenteléshez be kell lépni.   , Regisztráció

Kapcsolódó cikkek

Hazai lakáspiaci hírek

Az első negyedévben közel 29 százalékkal több lakás épült, mint tavaly. Minden nyolcadik hazai lakás újulhat meg a következő egy évben egy felmérés szerint.

Új Hidromek homlokrakodó

A Hidromek új, HMK 635 WL típusjelű homlokrakodója kifejezetten a nehéz ipari feladatokra szabott rakodógép.

A Manitou első negyedéves rekordja

A Manitou Csoport, amely a Manitou, a Gehl és a Mustang  márkákat birtokolja, rekord nagyságú megrendelést kapott az első negyedévben.  

Hazai energetikai hírek

Egy lépéssel közelebb a magyar-szerb gázvezeték, fejlődik az észak-dunántúli áramhálózat, a pécsi hőerőmű egykori hulladékából építőanyag készülhet.

Impresszum Előfizetés Médiaajánlat Adatvédelem

Brand Content Kft. 2020 ©