A Haulotte Indiára koncentrál

A BRIC-országokra koncentrál a francia Haulotte, Indiában új értékesítési leányvállalatot nyitott. A munkavédelmi előírások szigorításából profitálhat a cég.

2013. május 27.

Új, értékesítéssel foglalkozó leányvállalatot alapított a francia építőgépgyártó, a Haulotte az indiai Mumbai-ben - áll a vállalat közleményében.  Az új vállalat része a gyártó a feltörekvő piacokon folytatott terjeszkedési stratégiájának. Ennek része, hogy  erős értékesítési hálózat épít ki BRIC országokban. (Az elnevezés a négy legnagyobb fejlődő országot tömöríti, úgy mint Brazília, Oroszország, Kína és India.)

Alexandre Saubot, az új leányvállalat vezetője a közleményben elmondta, hogy Mumbai az egyik legfontosabb hely Indiában, ami igen nagy potenciállal rendelkezik. Így igazi kihívás lesz tehát az ő és a felállt új csapat számára a munka.

Damien Gautier, Haullotte ázsiai-csendes-óceáni divíziójának igazgatója kifejtette, hogy fellendült a kereslet a magasépítési munkavégzés platformok kereslete a BRIC országokban, köszönhetően az elfogadott új biztonsági előírásoknak.

Elemzők megjegyzik, hogy a gyártónak jó kilátásai vannak Indiában, hiszen a munkagépei megfelelnek a korábban az indiai munkabeleseteket nyomán elfogadott szigorúbb munkavédelmi előírásoknak.

(A kép forrása a Freedigitalphotos.net)

Kommentek

Kommenteléshez be kell lépni.   , Regisztráció

Ajánló a Magyar Építő Fórum legújabb számából


Idén 13. alkalommal szálltak versenybe építőipari gyártók, kivitelezők és kutatóintézetek a bauma Innovációs Díjért. Hogyan alakul az iparág jelene és jövője?  Erről olvashatnak.

Előtérben a háttéripar. Milyen folyamatok zajlottak le az utóbbi években és hogyan áll a magyar építőanyag-piac 2022 telén? Válaszol Szarka László, a MÉASZ elnöke.

Magyarországi lakáspiac 2022. Mekkorát fordult fél év alatt a világ?  A Nemzeti Bank elemzői mutatják be az idei folyamatokat.

Impresszum Előfizetés Médiaajánlat Adatvédelem

Brand Content Kft. 2022 ©