A Haulotte Indiára koncentrál

2013. május 27.

Új, értékesítéssel foglalkozó leányvállalatot alapított a francia építőgépgyártó, a Haulotte az indiai Mumbai-ben - áll a vállalat közleményében.  Az új vállalat része a gyártó a feltörekvő piacokon folytatott terjeszkedési stratégiájának. Ennek része, hogy  erős értékesítési hálózat épít ki BRIC országokban. (Az elnevezés a négy legnagyobb fejlődő országot tömöríti, úgy mint Brazília, Oroszország, Kína és India.)

Alexandre Saubot, az új leányvállalat vezetője a közleményben elmondta, hogy Mumbai az egyik legfontosabb hely Indiában, ami igen nagy potenciállal rendelkezik. Így igazi kihívás lesz tehát az ő és a felállt új csapat számára a munka.

Damien Gautier, Haullotte ázsiai-csendes-óceáni divíziójának igazgatója kifejtette, hogy fellendült a kereslet a magasépítési munkavégzés platformok kereslete a BRIC országokban, köszönhetően az elfogadott új biztonsági előírásoknak.

Elemzők megjegyzik, hogy a gyártónak jó kilátásai vannak Indiában, hiszen a munkagépei megfelelnek a korábban az indiai munkabeleseteket nyomán elfogadott szigorúbb munkavédelmi előírásoknak.

(A kép forrása a Freedigitalphotos.net)

Kommentek

Kommenteléshez be kell lépni.   , Regisztráció

Kapcsolódó cikkek

Impresszum Előfizetés Médiaajánlat Adatvédelem

Brand Content Kft. 2020 ©