Újabb országokban áll le a Manitou

Franciaország után Olaszországban és Indiában is leállt a termelés.

2020. április 01.

Az olasz és indiai kormányok által elrendelt távolságtartási kötelezettségek miatt a Manitou Csoport átmenetileg beszünteti ipari tevékenységét ebben a két országban. Franciaországban már március közepén megtörtént a gyártás felfüggesztése. A cégcsoport forgalmazói hálózatában a legtöbb országban és régióban az üzleti tevékenység igen visszafogott a távolságtartási kötelezettségek és a piaci bizonytalanság miatt. Ahol megengedett és ahol a körülmények lehetővé teszik, a cégcsoport fenntartja a pótalkatrészekkel történő ellátást annak érdekében, hogy ki tudja szolgálni a termelő tevékenységet továbbra is folytató vásárlóit. A COVID-19 okozta bizonytalanságok mértéke miatt a Manitou Csoport felfüggeszti erre az évre tervezett pénzügyi mutatóinak érvényességét. A Csoport teljes mértékben készen áll arra, hogy kezelje a járvány esetleges további következményeit alkalmazottai, vevői, minden más érdekelt fél vonatkozásában – áll a Cégcsoport közleményében.

Manitou Sajtóközlemények alapján

Kommentek

Kommenteléshez be kell lépni.   , Regisztráció

Ajánló a Magyar Építő Fórum legújabb számából


Idén 13. alkalommal szálltak versenybe építőipari gyártók, kivitelezők és kutatóintézetek a bauma Innovációs Díjért. Hogyan alakul az iparág jelene és jövője?  Erről olvashatnak.

Előtérben a háttéripar. Milyen folyamatok zajlottak le az utóbbi években és hogyan áll a magyar építőanyag-piac 2022 telén? Válaszol Szarka László, a MÉASZ elnöke.

Magyarországi lakáspiac 2022. Mekkorát fordult fél év alatt a világ?  A Nemzeti Bank elemzői mutatják be az idei folyamatokat.

Impresszum Előfizetés Médiaajánlat Adatvédelem

Brand Content Kft. 2022 ©