A Manitou óvatosan nyit Európában

2020. április 28.

A Manitou Csoport részben újraindítja a termelést olasz és francia üzemeiben. Ez a korlátozott mértékű újraindulás lehetővé teszi az ellátási- és termelési lánc fokozatos helyreállítását, természetesen a koronavírus járvány helyzetének függvényében, ami jelenleg még aggodalomra ad okot. Az általánosan előírt kötelező rendszabályokkal összhangban a Csoport a megfelelő intézkedéseket meghozta az üzemekben dolgozó alkalmazottak és a szolgáltató egységek dolgozóinak egészségvédelme érdekében.

„Az egészségügy vészhelyzetben nagyon komoly megelőző és védekező intézkedéseket hoztunk annak érdekében, hogy az üzemekbe visszatérő dolgozók optimális biztonsági körülmények között dolgozhassanak” - mondta Michel Denis elnök-vezérigazgató. „Mindezeket az intézkedéseket megismertettük a munkavállalókkal, és tréninget is szervezünk a munkába visszatérő dolgozóknak”.

A csoport hangsúlyozza, hogy saját intézkedéseit mindig hozzáigazítja a járvánnyal kapcsolatos központi intézkedésekhez, beleértve például azt, hány munkavállaló lehet jelen az egyes termelési egységekben. A minimális szolgáltatás nyújtás csak a legfontosabb funkciók ellátására terjed ki. Az egész cégcsoport továbbra is rendkívül eltökélten néz szembe a válsággal munkavállalói, megrendelői, a működés fenntartása és a cég valamennyi érdekeltjének  érdekében.

A cég indiai gyártóüzeme továbbra is zárva marad az országban elrendelt távolságtartási intézkedések miatt.

Manitou közlemény alapján

 

 

Kommentek

Kommenteléshez be kell lépni.   , Regisztráció

Kapcsolódó cikkek

Impresszum Előfizetés Médiaajánlat Adatvédelem

Brand Content Kft. 2020 ©