A Manitou óvatosan nyit Európában

A Manitou megkezdte európai termelőüzemeinek részleges újra indítását.

2020. április 28.

A Manitou Csoport részben újraindítja a termelést olasz és francia üzemeiben. Ez a korlátozott mértékű újraindulás lehetővé teszi az ellátási- és termelési lánc fokozatos helyreállítását, természetesen a koronavírus járvány helyzetének függvényében, ami jelenleg még aggodalomra ad okot. Az általánosan előírt kötelező rendszabályokkal összhangban a Csoport a megfelelő intézkedéseket meghozta az üzemekben dolgozó alkalmazottak és a szolgáltató egységek dolgozóinak egészségvédelme érdekében.

„Az egészségügy vészhelyzetben nagyon komoly megelőző és védekező intézkedéseket hoztunk annak érdekében, hogy az üzemekbe visszatérő dolgozók optimális biztonsági körülmények között dolgozhassanak” - mondta Michel Denis elnök-vezérigazgató. „Mindezeket az intézkedéseket megismertettük a munkavállalókkal, és tréninget is szervezünk a munkába visszatérő dolgozóknak”.

A csoport hangsúlyozza, hogy saját intézkedéseit mindig hozzáigazítja a járvánnyal kapcsolatos központi intézkedésekhez, beleértve például azt, hány munkavállaló lehet jelen az egyes termelési egységekben. A minimális szolgáltatás nyújtás csak a legfontosabb funkciók ellátására terjed ki. Az egész cégcsoport továbbra is rendkívül eltökélten néz szembe a válsággal munkavállalói, megrendelői, a működés fenntartása és a cég valamennyi érdekeltjének  érdekében.

A cég indiai gyártóüzeme továbbra is zárva marad az országban elrendelt távolságtartási intézkedések miatt.

Manitou közlemény alapján

 

 

Kommentek

Kommenteléshez be kell lépni.   , Regisztráció

Ajánló a Magyar Építő Fórum legújabb számából


Idén 13. alkalommal szálltak versenybe építőipari gyártók, kivitelezők és kutatóintézetek a bauma Innovációs Díjért. Hogyan alakul az iparág jelene és jövője?  Erről olvashatnak.

Előtérben a háttéripar. Milyen folyamatok zajlottak le az utóbbi években és hogyan áll a magyar építőanyag-piac 2022 telén? Válaszol Szarka László, a MÉASZ elnöke.

Magyarországi lakáspiac 2022. Mekkorát fordult fél év alatt a világ?  A Nemzeti Bank elemzői mutatják be az idei folyamatokat.

Impresszum Előfizetés Médiaajánlat Adatvédelem

Brand Content Kft. 2022 ©