Sopronba is gyorsabban megyünk

Látványosan halad a Sopront az országos gyorsforgalmi hálózatba bekötő útépítés.

2020. június 15.

A Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. beruházásában megvalósuló M85-ös építésével a soproniak több évtizedes álma válhat valóra, melynek köszönhetően az év végére 2x2 sávos úton lehet majd utazni a határ menti városból egészen Budapestig. Az első ötven kilométeren befejeződtek a földmunkák, több szakaszon pedig már a pályaszerkezeti rétegek is elkészültek, amelyekre már közvetlenül a kopóréteg kerül majd. A csomópontok és a szerkezeti műtárgyak még eltérő készültségi állapotban vannak, van, ahol szerkezetépítésnél járnak a kivitelezők, illetve van olyan műtárgy is, amelyet már átadtak a forgalomnak.

NIF sajtóközlemény, 2020. június 10.

Kommentek

Kommenteléshez be kell lépni.   , Regisztráció

Ajánló a Magyar Építő Fórum legújabb számából


A csehországi Dobříšban található Doosan Bobcat-központban rendezték meg a Bobcat Demo Days-t. A cég a legújabb termékeit és technológiáit mutatta be.   

 

Az ukrajnai háború és következményei hatására többé-kevésbé ugyanazok a tendenciák érvényesülnek a szomszédos országok építési piacán. Egy biztos: mindenkinek fájni fog.

Átadták a Néprajzi Múzeumot, amely a Liget Budapest projekt keretében épített újabb nagyszabású épület. Díjeső a terveknek, de hogyan készült el az épület? Interjú a projektvezetőkkel.

Impresszum Előfizetés Médiaajánlat Adatvédelem

Brand Content Kft. 2022 ©