Újabb kiállítást mond le a Yanmar

A cég ez évre hozott járványügyi intézkedéseinek jegyében Olaszországba sem megy el. Sőt, idén már sehova sem.

2021. június 02.

A Yanmar európai központjában bejelentették, hogy a cég nem vesz részt az októberben Olaszországban rendezendő nemzetközi EIMA kiállításon, amelyen mezőgazdasági és kertészeti használatra készített munkagépeket és eszközöket mutatnak be, és amelyen a cég hagyományosan jelen van.

A cég a járványhelyzettel indokolta döntését. Természetesen figyelembe vették az egyes kormányok által a járvány megfékezésére hozott intézkedéseket és a nemzeti oltási programok előrehaladását, de véleményük szerint a helyzet még nem kézbentartható. Egy sor bizonytalansági tényező van még, amik nem engedik, hogy a cég enyhítsen azokon a felelősségteljes biztonsági intézkedéseken, amelyeket erre az évre meghozott a biztonságos  munkavégzés érdekében. Mindezek vonatkoznak a nemzetközi kiállításokra is, ahol sok ezer látogató és kiállító jelenik meg.

A Yanmar szó szerint ezzel az indoklással mondta le korábban a részvételt  az Agritechniká-n, a világ legnagyobb mezőgazdasági gép kiállításán, amelyet idén novemberben terveztek megtartani Hannoverben. ( Egyébként a  Német Mezőgazdasági Szövetség bejelentése szerint ezt a kiállítást 2022. február 27. és március 5.közötti  időpontra halasztják.) A Yanmar közleménye most ennél tovább megy:  a cég bejelentette, hogy biztonsági okokból idén semmilyen ilyen típusú rendezvényen nem fognak részt venni.

Yanmar Europe V.B. közleménye alapján Maép

Ajánló a Magyar Építő Fórum legújabb számából


Lapunk ezúttal is megkérdezte az építőgép forgalmazó és gépkölcsönző szektorban működő nagyvállalatok vezetőit, hogyan értékelik az elmúlt évet és mit várnak 2024-től. 

A világ legjelentősebb építőipari gépkiállításai közül messze az INTERMAT az, amelyik a leghosszabb múltra tekint vissza.Előzetes körkép és gyártói információk. 

2024. évi várakozások az építőiparban. ÉVOSZ: a rendelésállományt és a cégek véleményét figyelembe véve az építőipar 2024-ben a termelés csökkenésére készül.

Impresszum Előfizetés Médiaajánlat Adatvédelem Süti beállítások

Brand Content Kft. 2022 ©