Leier gyáravató Hajdúszoboszlón

Hajdúszoboszlón épül a világ egyik legmodernebb betoncserép gyára.

2021. május 12.

6,5 milliárdos hazai fejlesztést jelentett be a Leier Hungária Kft., melynek keretében a pécsi, jánosházi betonelemgyártó üzeme megújul, Hajdúszoboszlón pedig új betoncserépgyár épül. A kelet magyarországi beruházás idén augusztusban fejeződik be, melynek köszönhetően sík és hullámos betoncserepeket különböző színekben, felületekben és nagyobb kapacitással fog gyártani a cég. A Svédországból érkezett gyártósoron jelenleg már a próbagyártás zajlik

.„A Leier betoncserepek felújításhoz és új építéshez egyaránt alkalmazhatók, ősztől az összes magyar építőanyag kereskedésben bevezető akció keretében elérhetők lesznek” – emelte ki Komlós Andor ügyvezető. A környezetbarát gyártás során kizárólag természetes alapanyagok kerülnek felhasználásra, így a betoncserepek teljes mértékben újra hasznosíthatók. 

A Leier Hungária Kft. 37 éve családi vállalkozásként működik Magyarországon, jelenleg 9 építőanyaggyártó üzemmel és több, mint 1.000 fő munkavállalóval rendelkezik. A jelenlegi beruházások során további 20 munkahely jön létre. A cég egyedülállóan széles  termékskálájának köszönhetően egy szerkezetkész családi ház felépíthető kizárólag Leier építőanyagokból. 

Leier Hungária sajtóközlemény

Ajánló a Magyar Építő Fórum legújabb számából


Lapunk ezúttal is megkérdezte az építőgép forgalmazó és gépkölcsönző szektorban működő nagyvállalatok vezetőit, hogyan értékelik az elmúlt évet és mit várnak 2024-től. 

A világ legjelentősebb építőipari gépkiállításai közül messze az INTERMAT az, amelyik a leghosszabb múltra tekint vissza.Előzetes körkép és gyártói információk. 

2024. évi várakozások az építőiparban. ÉVOSZ: a rendelésállományt és a cégek véleményét figyelembe véve az építőipar 2024-ben a termelés csökkenésére készül.

Impresszum Előfizetés Médiaajánlat Adatvédelem Süti beállítások

Brand Content Kft. 2022 ©