Építőgépész Szakmai Nap

Az esemény idén is a CONSTRUMA kiállítás keretében kerül megrendezésre

2019. március 29.

A Szakmai Nap időpontja: 2019. április 3. 9:30 – 15:30. Helyszíne: Hungexpo A2 galéria 182-183. terem.  Szervezők:  Budapesti és Pestmegyei Mérnöki Kamara, a Magyar Mérnöki Kamara Anyagmozgatógépek, Építőgépek és Felvonók Tagozata és a HUNGEXPO Vásár és Reklám Zrt.

A Szakmai Nap témaköre: Építőgépek korszerű vezérlései és információtechnológiai megoldásai.

Előadók lesznek: Kassai Ferenc, Gyimesi András, Vereckei Szabolcs, Csendes Gábor, Pinczés Ferenc, Csornai Ádám, Klinger János, Tüske Dániel, Bilik Márton, Veres Sándor.

Részletek az alábbi linken találhatók:

http://cdn.hungexpo.hu/construma/2019/programok19/04_03_Epitogepesz_Szakmai_Nap_CON_2019.pdf

Kommentek

Kommenteléshez be kell lépni.   , Regisztráció

Ajánló a Magyar Építő Fórum legújabb számából


A bauma-t a világ legnagyobb építőgépszakvásárát 2022. októberében rendezték Münchenben. Ezt mindössze néhány hónappal, idén március közepén követi az Észak-amerikai kontinens legnagyobb kiállítása és vására, a Conexpo-Con/AGG.  A gépgyártók természetesen átgondolják, mit hol mutassanak be a várható piaci kereslet függvényében.

Lapunk ezúttal is megkérdezte az építőgép forgalmazói szektorban működő nagyvállalatok vezetőit, hogyan értékelik az elmúlt évet és mit várnak 2023-tól. A három legnagyobb forgalmazó és két legnagyobb kölcsönző cég vezetője válaszol.

Ezermilliárdos nagyságrendben állított le vagy halasztott el állami beruházásokat a Lázár János által vezetett építési tárca a 2022-es választások óta. Elmaradásuk érzékeny veszteséget jelent a következő években a hazai építőipar számára. Összeállításunkban az elmúlt időszakban az előkészítésük során félbehagyott állami beruházásokból válogattunk.

Impresszum Előfizetés Médiaajánlat Adatvédelem

Brand Content Kft. 2022 ©