Elmarad jövőre az INTERMAT

A szervezők meglepő módon nem is keresnek 2021-re új időpontot.

2020. december 17.

A Covid-19 járvány okozta nagyfokú bizonytalanságra hivatkozva a Szervező Bizottság lemondta az egyik legjelentősebb építőipari, infrastruktúra fejlesztési és építőgép szakkiállítást és vásárt, amelyet 2021. április 19. és 24. között tartottak volna Párizsban. A minden harmadik évben rendezett INTERMAT  a nemzetközi piac szempontjából is az egyik legnagyobb jelentőségű esemény. A vásár hagyományos kísérő rendezvénye ezúttal is a World of Concrete/Europe betonipari kiállítás és konferencia lett volna.  

A Szervező Bizottság a tagjai között lévő iparági szakemberekkel konzultálva hozta meg a döntést. Közleményük szerint ez elkerülhetetlen volt, tekintettel a  2021. első harmadában még minden jel szerint fennálló rendkívüli járványhelyzetre. A szervezők december 17-én adták ki a közleményt,  és úgy döntöttek, hogy nem is jelölnek ki jövőre új időpontot. A legközelebbi kiállítást 2024. áprilisára tervezik.

Maép hír

Ajánló a Magyar Építő Fórum legújabb számából


Lapunk ezúttal is megkérdezte az építőgép forgalmazó és gépkölcsönző szektorban működő nagyvállalatok vezetőit, hogyan értékelik az elmúlt évet és mit várnak 2024-től. 

A világ legjelentősebb építőipari gépkiállításai közül messze az INTERMAT az, amelyik a leghosszabb múltra tekint vissza.Előzetes körkép és gyártói információk. 

2024. évi várakozások az építőiparban. ÉVOSZ: a rendelésállományt és a cégek véleményét figyelembe véve az építőipar 2024-ben a termelés csökkenésére készül.

Impresszum Előfizetés Médiaajánlat Adatvédelem Süti beállítások

Brand Content Kft. 2022 ©