új generációs Kobelco gépek

Az SK140SRLC-7 és SK130LC-11 típusok idei bemutatását követően a Kobelco nemrég jelentette be, hogy újabb két géppel gazdagodik a cég termékkínálata.

2020. július 10.

Az SK140SRLC-7 és SK130LC-11 típusok idei bemutatását követően a Kobelco Construction Machinery Europe B.V. (KCME) nemrég jelentette be, hogy újabb két géppel gazdagodik a cég termékkínálata.

A sokoldalúsága okán komoly hírnevet szerzett Kobelco ED160BR Blade Runner lehetővé teszi a gépkezelők számára, hogy egyetlen géppel végezzék el a dózerekre és kotrókra szabott feladatokat, ezzel növelve a termelékenységet és a földmunkák hatékonyságát a munkaterületen. Európában mostantól elérhető a vadonatúj ED160BR-7 modell, amely elődjének sikerére építve hoz további újításokat egyszerű üzemeltetésével, kényelmével és kialakításával.

Igazi többcélú munkagéphez méltóan az ED160BR-7 Blade Runner számtalan különféle feladattal képes megbirkózni – példaként említhetjük a tereprendezést, a bozótirtást, vagy épp az erdészeti utak karbantartását, ugyanakkor fontos megemlíteni, hogy kis fordulósugara miatt kisméretű, szűk munkaterületeken is otthonosan mozog. Nagykapacitású, hat irányban állítható PAT (Power, Angle and Tilt) tolólapja 25 fokban fordítható el balra vagy jobbra, ezzel alkalmas rá, hogy eltolja a földet a gép útjából, míg függőleges billenthetősége révén árok- és rézsűképzéshez is ideális.

Az SK140SRL-7 modell az új generációs SK140SRLC-7 módosított, fakitermelési munkákra optimalizált változata. Úgy tervezték, hogy nagyobb ereje és sebessége révén kiemelkedő hatékonysággal és termelékenységgel járjon a felhasználók kedvében, emellett módosított kialakításával még jobban szolgálja a gépkezelők kényelmét és biztonságát. Egyes funkcióinál és jellemzőinél fogva eszményi gép erdészeti és fakitermelési munkákhoz: hosszított, 3790 mm-es járószerkezetének és a szélesebb (900 mm-es) lánctalp papucsainak köszönhetően talajnyomása mindössze 28 kPa, így laza talajon is jól boldogul, míg egyedülálló, 580 mm-es hasmagassága (összehasonlításképp: a hagyományos SK140SRLC-7 értéke 425 mm) a menetkényelemre és a manőverezhetőségre van jótékony hatással.

Szöveg és fotó: Kobelco Construction Machinery Europe B.V. (KCME)

Kommentek

Kommenteléshez be kell lépni.   , Regisztráció

Ajánló a Magyar Építő Fórum legújabb számából


A csehországi Dobříšban található Doosan Bobcat-központban rendezték meg a Bobcat Demo Days-t. A cég a legújabb termékeit és technológiáit mutatta be.   

 

Az ukrajnai háború és következményei hatására többé-kevésbé ugyanazok a tendenciák érvényesülnek a szomszédos országok építési piacán. Egy biztos: mindenkinek fájni fog.

Átadták a Néprajzi Múzeumot, amely a Liget Budapest projekt keretében épített újabb nagyszabású épület. Díjeső a terveknek, de hogyan készült el az épület? Interjú a projektvezetőkkel.

Impresszum Előfizetés Médiaajánlat Adatvédelem

Brand Content Kft. 2022 ©