Új CASE vibrohenger család

A CASE Construction Equipment nemrég jelentette be egy új kompakt vibrohenger-család forgalmazásának megkezdését. 

2019. február 13.

A tandem- és kombihenger (első palást és hátsó gumikerekek) elrendezésben is elérhető kisméretű gépek könnyen szállíthatók, emellett pedig ideálisak a lakóövezetek és kereskedelmi létesítmények kivitelezéséhez, ahol a gépkezelő gyakorta kényszerül szűk helyeken, szegélyek, különféle műtárgyak és más akadályok közelében manőverezni.

Az új gépek magas szegélyek mentén is képesek dolgozni, ezen kívül a túlnyúlások nélküli kialakításnak és a keskeny (mindössze 94 centiméter széles) palástoknak köszönhetően a DV-család modelljei ideálisak járdák, gépkocsifelhajtók, kerékpárutak, teniszpályák, kisebb parkolók, illetve egyéb kis- és közepes méretű felületek tömörítéséhez. A hengerek eltolt haladásra is képesek, mellyel tovább javul a nehezen elérhető felületek megközelíthetősége, illetve a kanyarokban elérhető teljesítmény is. Köszönhetően a takarások kiküszöbölésének és az állítható munkaállomásnak, amellyel a kezelő a munkához legmegfelelőbb helyzetet veheti fel, tovább javult a kilátás is.   

A sorozathoz tartozó modellek:  DV23D aszfalthenger: (33,5 lóerő; 2.232 kg);  DV23CD kombihenger: (33,5 lóerő; 2.087 kg); DV26D aszfalthenger: (33,5 lóerő; 2.490 kg); DV26CD kombihenger: (33,5 lóerő; 2.345 kg).

A DV-család úthengerei egyesítik a kompakt méret, a remek manőverezőképesség és a jó kilátás nyújtotta előnyöket a nagyobb tömörítőeszközökön megtalálható számos funkcióval. A Tier 4 Final kibocsátási normát is teljesítő 33,5 lóerős motor már alacsony fordulaton is komoly centrifugális erőket és amplitúdót tesz lehetővé, így a gép fogyasztása csökken, míg a két választható amplitúdó (3.480/3.960 vpm) tovább növeli a termelékenységet, és lehetővé teszi a gépkezelő számára, hogy a hengert mindig az adott munkára vonatkozó tömörítési követelményeknek megfelelően állítsa be.  Ezen túlmenően a kezelő tetszés szerint választhat a kézi és automatikus vibrációkapcsolás közt, mely segít meggátolni az aszfaltréteg károsodását induláskor és megálláskor, a palásteltolás alkalmazásával pedig megelőzhető az aszfalt felgyűrődése kanyarokban.

 

CASE Construction Equipment 

 

Kommentek

Kommenteléshez be kell lépni.   , Regisztráció

Ajánló a Magyar Építő Fórum legújabb számából


Idén 13. alkalommal szálltak versenybe építőipari gyártók, kivitelezők és kutatóintézetek a bauma Innovációs Díjért. Hogyan alakul az iparág jelene és jövője?  Erről olvashatnak.

Előtérben a háttéripar. Milyen folyamatok zajlottak le az utóbbi években és hogyan áll a magyar építőanyag-piac 2022 telén? Válaszol Szarka László, a MÉASZ elnöke.

Magyarországi lakáspiac 2022. Mekkorát fordult fél év alatt a világ?  A Nemzeti Bank elemzői mutatják be az idei folyamatokat.

Impresszum Előfizetés Médiaajánlat Adatvédelem

Brand Content Kft. 2022 ©