TERRA szakmai nap

2023. október elején a Covid óta először került megrendezésre a TERRA Hungária Építőgép Kft. szakmai napja.

2023. október 19.

A látogatók elsőként a Sany 25 tonnás teleszkópos autódarujával ismerkedhettek meg közelebbről amint egy JCB teleszkópos rakodót tartott éppen a magasban. A Sany viszonylag új márka a TERRA Hungária Építőgép Kft. kínálatában, a darucsalád egyik legkisebb tagját lehetett szemügyre venni a szakmai napon. (borítóképen)

Bemutatásra került többek között egy JCB 210X lánctalpas kotrógép törőkanállal és törésteszttel egybekötve, és az érdeklődök megnézhették a Leica szintvezérlését élőben is egy JCB JS145W gumikerekes kotrógép munkálata közben.

JCB 210X  törőkanállal

Nem maradhatott ki továbbá a JCB kínálatában legnagyobb midikotró, a JCB 100C bemutatkozása sem Steelwrist tiltrotátorral. Elmondható, hogy nagy érdeklődés övezte a JCB lánctalpas kotróra szerelhető MB Crusher törőkanál bemutatóját. Sokan voltak kíváncsiak a gépbemutatókkal  párhuzamosan folyó gépkezelő versenyre is.

TERRA Hungária sajtóközlemény, fotók: TERRA, részletesebb beszámoló található a "Gépek" rovatban

 

Ajánló a Magyar Építő Fórum legújabb számából


Egyre nagyobb teret nyernek hazánkban a környezetkímélő energetikai megoldások, melyek elterjedése a tavalyi energiaársokk hatására újabb lendületet kapott. Összeállításunk a hőszivattyús technológia aktualitásairól és kihívásairól szól.

Egy sor iparági szereplő áldoz nem kevés pénzt alternatív üzemanyagok fejlesztésére. De milyen motorokat építenek, melyek áthidalhatják azt az időszakot, mialatt az iparágban a jövő üzemanyagaival kapcsolatos kutatások folynak.

A Caterpillar az idén márciusban tartott ConExpo óta az elmúlt 6 hónapban tucatnyi új munkagéppel és szerelékkel jelent meg a piacon. Összeállításunkban a termékpaletta széles voltát szeretnénk érzékeltetni. 

Impresszum Előfizetés Médiaajánlat Adatvédelem

Brand Content Kft. 2022 ©