Sany kotrógépek Európában

A kínai nehézipar egyik legsikeresebb képviselője a Sany Heavy Industry Co. Ltd. folyamatosan bővíti az európai piacra szánt kotrógépek családját.     

2018. július 16.

A cég az első olyan kínai gépgyártó vállalat, amely saját gyártóüzemet nyitott az USA-ban és Németországban. A minikotrók családja jelenleg 3 tagú, az SY16C jelű, nyitott borulókeretes verzió tömege 1820 kg, az SY18C zárt fülkével rendelkező típus tömege 1825 kg, míg a szintén csak zárt fülkével forgalmazott SY35U típus üzemi tömege 3855 kg. Mindhárom típus EU STAGE IV emissziós előírásoknak megfelelő Yanmar dízelmotorral és 3. generációs terhelés-érzékelő vezérléssel rendelkezik. 

A Sany-nál „kis kotrógépnek” nevezett midikotrók választéka jelenleg 4 modellből áll, Európában mindegyiket zárt kabinnal és magas felszereltségi szinttel kínálják. Az egyre népszerűbb 5 tonnás kategóriát képviseli az SY50U típus, melynek saját tömeg 5200 kg. A következő lépcső az SY60C verzió 6100 kg üzemi tömeggel, majd a 7280 kg-os SY75C típus következik. A kategóriát a Sany-nál az SY135C típusjelű, 14900 kg üzemi tömegű kotrógép zárja. 

    

Közepes kotrógépeknek” nevezi a Sany a 20 tonna és 30 tonna közötti gépeket, melyből 2 típust kínálnak az európai piacon. Az SY215C üzemi tömege 23430 kg, míg az SY265C modellé 25500 kg. Mindkét verzióba EU STAGE IV kategóriájú, legújabb generációs Cummins QSB6.7 motort építenek, melyek a megfelelő teljesítmény mellett rendkívül kedvező fogyasztási értékeket garantálnak.


A „nagy kotrógépek” európai csoportját a 35200 kg üzemi tömegű SY365C típus és az 50500 kg-os SY500H verzió képviseli. Mindkét típusban EU STAGE IV kategóriájú, legújabb generációs Cummins motor dolgozik, a kisebb verzióban QSL9, míg az új generációs „erőművet” QSB12 típusjelű motor hajtja.A Sany lánctalpas kotrógépek európai piacra szánt tagjainak részegységei világvezető beszállítóktól származnak, a gépeket Kawasaki főszivattyúval, fordítómotorral, vezérlőtömbbel, és szintén Japánban gyártott KYB lánctalphajtó hidromotorokkal, munkahengerekkel és a legmodernebb vezérlő elektronikával szerelik fel. A világon egyik legfejlettebb, pozitív térfogatáramú hidraulika vezérlőrendszer biztosítja, hogy a főszivattyúból érkező hidraulikus folyadékáram egyenesen arányos a kezelő joystickból érkező vezérlőnyomással, így mindig a valós idejű teljesítmény igényhez igazodik a folyadékáram. 

Forrás: Sany sajtólözlemény

 


 

 

 

 

 

 

 

 

Kommentek

Kommenteléshez be kell lépni.   , Regisztráció

Ajánló a Magyar Építő Fórum legújabb számából


A csehországi Dobříšban található Doosan Bobcat-központban rendezték meg a Bobcat Demo Days-t. A cég a legújabb termékeit és technológiáit mutatta be.   

 

Az ukrajnai háború és következményei hatására többé-kevésbé ugyanazok a tendenciák érvényesülnek a szomszédos országok építési piacán. Egy biztos: mindenkinek fájni fog.

Átadták a Néprajzi Múzeumot, amely a Liget Budapest projekt keretében épített újabb nagyszabású épület. Díjeső a terveknek, de hogyan készült el az épület? Interjú a projektvezetőkkel.

Impresszum Előfizetés Médiaajánlat Adatvédelem

Brand Content Kft. 2022 ©