Rekordokat dönt a Manitou

2018. augusztus 23.

A vállalat jelentése szerint minden nemzetközi piacon élénkült a kereslet, a Manitou jelentős árbevétel növekedést ért el. A növekedés különösen erős volt az építőiparban és a mezőgazdaságban. A cég anyagmozgatási részlege 653 millió eurós féléves árbevételt ért el, amely 16%-kal volt több 2017 ugyanezen időszakához képest.

 A cég első féléves nettó árbevétele 169 millió euró volt Amerikában (+15%), az európai értékesítés 671 millió eurót tett ki. Az első hat hónapban elért jó teljesítmény a kedvező gazdasági környezetnek és a kapacitásokat szinte teljesen lekötő megrendelés állománynak köszönhető. A megrendelés állomány 2018 első hat hónapjában 926 millió euró, 2017 ugyanezen időszakában pedig 842 millió euró volt. Ezek alapján a vállalat  arra számít, hogy az év végéig több, mint 15%-os árbevétel növekedést ér el. Tavaly a Manitou 1,6 milliárd euró forgalmat bonyolított le.

Ebben a kedvező környezetben a Manitou csoport folytatja termékskálája bővítését, növeli piaci részesedéseit és termelését, - közölte a Manitou csoport elnök- vezérigazgatója, Michel Denis.

 

Manitou sajtóközlemény, www.profi.co.uk

Kommentek

Kommenteléshez be kell lépni.   , Regisztráció

Kapcsolódó cikkek

Impresszum Előfizetés Médiaajánlat Adatvédelem

Brand Content Kft. 2020 ©