A JCB 50 millió fontot fektet be

A JCB bejelentette: 50 millió Fontot fektet egy brit üzembe, ami  megkétszerezi a munkagépeihez használt vezetőfülkék gyártását.

2018. július 10.

A JCB ma bejelentette: 50 millió Fontot fektet egy brit üzembe, ami munkahelyek százát teremti meg és megkétszerezi a munkagépeihez használt vezetőfülkék gyártását. A munkálatok már megkezdődtek a JCB Cab Systems új 32.500 m2-es üzemén Uttoxeterben, Staffordshireben - a két már meglévő JCB üzem mellett. A high-tech üzem gyártási kapacitása évente hozzávetőleg 100.000 fülke lesz. A gyárban lesz egy teljesen automatizált festőüzem továbbá számítógépes robotikus hegesztés is.  A  gyár 2022-ig több mint 200 új munkahelyet fog teremteni.

A JCB vezérigazgatója, Graeme Macdonald a következőt nyilatkozta: "Ez az új üzem lesz a legfejlettebb és leghatékonyabb vezetőfülkegyár a világon, magasabbra helyezi a hatékonysági mércét az iparágban. A mostani befektetés az egyik legnagyobb a vállalatunk történetében."

A JCB Cab Systems pillanatnyilag több mint 400 embert foglalkoztat a már meglévő rugeley-i üzemében. Az új üzem megnyitását 2019 nyarára tervezik. A JCB Cab Systems ügyvezető igazgatója, David Carver a következőt mondta: "Az új munkahelyek teremtése mellett az új üzembe való átköltözés megkétszerezi majd termelési kapacitásunkat a munkaerő megkettőzése nélkül a magas szintű automatizálásnak köszönhetően. Az egész üzemet úgy terveztük, hogy növelje a termelékenységet és csökkentse a károsanyag kibocsátást - és mindezt a minőség páratlan szintje mellett."

JCB Sajtóközlemény

 

 

 

Ajánló a Magyar Építő Fórum legújabb számából


A korábban jól ismert Doosan márkanevet januárban Develonra változtatta az új tulajdonos. Megnéztük, milyen munkagépek kerültek az új brand alatt a piacra. A képen a novemberben bejelentett új átrakó látható.

Az elmúlt fél évben az abroncsgyártók nem fukarkodtak új típusok és méretváltozatok bejelentésével, ezekből válogattunk. A képen a Michelin Crossgrip abroncsa látható.

Számos hazai fejlesztés könnyítheti meg az építőiparban vagy az építőanyag gyártásban dolgozó szakemberek dolgát. Az elmúlt néhány hónap ígéretes hazai fejlesztéseiről olvashatnak. A képen hőszigetelő üveghab látható.

Impresszum Előfizetés Médiaajánlat Adatvédelem

Brand Content Kft. 2022 ©