Új hulladékkezelő csomag a Doosan homlokrakodóihoz

A Doosan új termékportfoliója a DL-7 homlokrakodó-családhoz érkezett.

2023. január 12.

A Doosan a közelmúltban új hulladékkezelő és recycling csomagot dobott piacra a díjnyertes DL-7 homlokrakodó-családhoz, mely az első ilyen jellegű termék a cég kínálatában. A készletet úgy állították össze, hogy biztonságossá tegye a munkavégzést a hasonló területen gyakorta jellemző nehéz körülmények közt, így megoldást jelentsen a szálló por, a sár, illetve más szennyeződések jelentette veszélyekre is.

 A csomag minden Doosan homlokrakodóhoz megrendelhető a DL200-7-tel kezdődően és a DL480-7-tel bezárólag, ezzel lefedve azokat a gépeket, melyeket a leggyakrabban alkalmaznak a szóban forgó feladatkörökben.

A hulladékkezelő és recycling csomag főbb elemei a következők:

•           Ablakvédő rácsok

•           Felnitakaró fedelek

•           Első és hátsó lámpavédők (a közúti lámpákhoz)

•           Védőelemek a gém munkahengereihez

•           Derékcsukló-védő

•           Védőelem az elülső vázhoz

•           Haspáncél (első + középső + hátsó)

•           Légbeömlő rács

•           Légkondicionáló kondenzátor szélesebb lamellákkal

•           Tömör abroncsok

Mint látható, a szett számos új biztonsági alkatrészt foglal magába, például az ablakvédőket, a felnitakarókat, a lámpavédőket, a tömör abroncsokat, illetve a légbeömlő nyílást fedő sűrű rácsot. A jövőben a fentiek közül több elem külön opcióként is elérhető lesz, hogy az ügyfelek pontosan az alkalmazási terület és a feladatkör szerint szabhassák testre homlokrakodóikat. Emellett a Doosan tervei között egy utólagos készlet is szerepel, melyet már meglévő gépeikre szerelhetnek fel a vevők.

Az új csomaggal a gépkezelők biztonságosabban – ebből kifolyólag magabiztosabban – végezhetik a feladatokat hulladékkezelési és recycling területen. Mindezt a gyártó a légkondicionáló rendszer módosított lamellakiosztású kondenzátorával is megfejelte a tisztítás és karbantartás megkönnyítése érdekében.

A hulladékkezelő és recycling csomag illeszkedik a DL-7 széria egyéb felszereléseihez is – például a légkompresszorhoz, a nagyobb emelési magasságú high lift gémkiépítéshez, a gyorscserélőkhöz, vagy épp a holttércsökkentő „átlátszó” kanálhoz. A teljesítmény és sokoldalúság érdekében minden új DL-7 homlokrakodóhoz alapáron jár egy harmadik szelep állítható átfolyással és rögzítő funkcióval, mely a hidraulikus szerelékeket szolgálja ki. A nemrég bemutatott új készlet iránt nagy volt az érdeklődés a tavalyi bauma szakkiállításon is, ahol első ízben volt megtekinthető a Doosan standján egy új generációs DL280-7 rakodógépre felszerelve.

Forrás és fotó: Doosan EMEA

Kommentek

Kommenteléshez be kell lépni.   , Regisztráció

Ajánló a Magyar Építő Fórum legújabb számából


Idén 13. alkalommal szálltak versenybe építőipari gyártók, kivitelezők és kutatóintézetek a bauma Innovációs Díjért. Hogyan alakul az iparág jelene és jövője?  Erről olvashatnak.

Előtérben a háttéripar. Milyen folyamatok zajlottak le az utóbbi években és hogyan áll a magyar építőanyag-piac 2022 telén? Válaszol Szarka László, a MÉASZ elnöke.

Magyarországi lakáspiac 2022. Mekkorát fordult fél év alatt a világ?  A Nemzeti Bank elemzői mutatják be az idei folyamatokat.

Impresszum Előfizetés Médiaajánlat Adatvédelem

Brand Content Kft. 2022 ©