Új Vögele applikáció

Elkészült a Vögele ErgoPlus 3 üzemeltetői koncepciót támogató mobil applikáció.  

2019. január 17.

A különleges mobilalkalmazás és a hozzá tartozó webes felület segítségével a munkaterületen dolgozó szakemberek könnyen és gyorsan ismerkedhetnek meg a Vögele ErgoPlus 3 újszerű üzemeltetési koncepcióján alapuló munkával. Ebben jól érthető animációk is a segítségükre lesznek.  A finiser és a pad kezelőszerveinek funkciói rövid animációkon keresztül, szemléletes és praktikus módon jelennek meg az alkalmazásban. A felhasználókat részletes videók kalauzolják végig a munkafolyamatokon, valamint hasonló grafikai elemek segítenek átlátni az összetett automatikus funkciók működését is.

Az optimális burkolatépítési eredmények és a hatékony kivitelezési folyamatok megvalósításához a finiserek üzemeltetőinek pontosan tisztában kell lenniük azzal, hogy egy adott helyzetben a gép mely funkcióira kell támaszkodniuk, illetve milyen automatikus funkciók tehetik könnyebbé és gyorsabbá a munkát. Ebben is segít a Vögele ErgoPlus 3 üzemeltetési koncepciójába illeszkedő mobilapplikáció és webes felület.

A felhasználók PC-ről, tabletről és mobiltelefonról is folyamatosan hozzáférhetnek az alkalmazáshoz, tartózkodjanak akár a munkák közvetlen közelében, akár az irodában, vagy akár az otthonukban. Ennek köszönhetően a rendszer által elérhetővé tett friss információk bármikor felhasználhatók.

Az applikáció ingyenesen tölthető le iOS-re (www.voegele.info/ergoplus_ios) és Androidra (www.voegele.info/ergoplus_android), míg a webes felület a www.voegele.info/webspecial/ ergoplus/ oldalon érhető el.

Forrás: Vögele

Kommentek

Kommenteléshez be kell lépni.   , Regisztráció

Ajánló a Magyar Építő Fórum legújabb számából


A bauma-t a világ legnagyobb építőgépszakvásárát 2022. októberében rendezték Münchenben. Ezt mindössze néhány hónappal, idén március közepén követi az Észak-amerikai kontinens legnagyobb kiállítása és vására, a Conexpo-Con/AGG.  A gépgyártók természetesen átgondolják, mit hol mutassanak be a várható piaci kereslet függvényében.

Lapunk ezúttal is megkérdezte az építőgép forgalmazói szektorban működő nagyvállalatok vezetőit, hogyan értékelik az elmúlt évet és mit várnak 2023-tól. A három legnagyobb forgalmazó és két legnagyobb kölcsönző cég vezetője válaszol.

Ezermilliárdos nagyságrendben állított le vagy halasztott el állami beruházásokat a Lázár János által vezetett építési tárca a 2022-es választások óta. Elmaradásuk érzékeny veszteséget jelent a következő években a hazai építőipar számára. Összeállításunkban az elmúlt időszakban az előkészítésük során félbehagyott állami beruházásokból válogattunk.

Impresszum Előfizetés Médiaajánlat Adatvédelem

Brand Content Kft. 2022 ©