Új Vögele applikáció

Elkészült a Vögele ErgoPlus 3 üzemeltetői koncepciót támogató mobil applikáció.  

2019. január 17.

A különleges mobilalkalmazás és a hozzá tartozó webes felület segítségével a munkaterületen dolgozó szakemberek könnyen és gyorsan ismerkedhetnek meg a Vögele ErgoPlus 3 újszerű üzemeltetési koncepcióján alapuló munkával. Ebben jól érthető animációk is a segítségükre lesznek.  A finiser és a pad kezelőszerveinek funkciói rövid animációkon keresztül, szemléletes és praktikus módon jelennek meg az alkalmazásban. A felhasználókat részletes videók kalauzolják végig a munkafolyamatokon, valamint hasonló grafikai elemek segítenek átlátni az összetett automatikus funkciók működését is.

Az optimális burkolatépítési eredmények és a hatékony kivitelezési folyamatok megvalósításához a finiserek üzemeltetőinek pontosan tisztában kell lenniük azzal, hogy egy adott helyzetben a gép mely funkcióira kell támaszkodniuk, illetve milyen automatikus funkciók tehetik könnyebbé és gyorsabbá a munkát. Ebben is segít a Vögele ErgoPlus 3 üzemeltetési koncepciójába illeszkedő mobilapplikáció és webes felület.

A felhasználók PC-ről, tabletről és mobiltelefonról is folyamatosan hozzáférhetnek az alkalmazáshoz, tartózkodjanak akár a munkák közvetlen közelében, akár az irodában, vagy akár az otthonukban. Ennek köszönhetően a rendszer által elérhetővé tett friss információk bármikor felhasználhatók.

Az applikáció ingyenesen tölthető le iOS-re (www.voegele.info/ergoplus_ios) és Androidra (www.voegele.info/ergoplus_android), míg a webes felület a www.voegele.info/webspecial/ ergoplus/ oldalon érhető el.

Forrás: Vögele

Kommentek

Kommenteléshez be kell lépni.   , Regisztráció

Ajánló a Magyar Építő Fórum legújabb számából


A csehországi Dobříšban található Doosan Bobcat-központban rendezték meg a Bobcat Demo Days-t. A cég a legújabb termékeit és technológiáit mutatta be.   

 

Az ukrajnai háború és következményei hatására többé-kevésbé ugyanazok a tendenciák érvényesülnek a szomszédos országok építési piacán. Egy biztos: mindenkinek fájni fog.

Átadták a Néprajzi Múzeumot, amely a Liget Budapest projekt keretében épített újabb nagyszabású épület. Díjeső a terveknek, de hogyan készült el az épület? Interjú a projektvezetőkkel.

Impresszum Előfizetés Médiaajánlat Adatvédelem

Brand Content Kft. 2022 ©