Új Vögele applikáció

Elkészült a Vögele ErgoPlus 3 üzemeltetői koncepciót támogató mobil applikáció.  

2019. január 17.

A különleges mobilalkalmazás és a hozzá tartozó webes felület segítségével a munkaterületen dolgozó szakemberek könnyen és gyorsan ismerkedhetnek meg a Vögele ErgoPlus 3 újszerű üzemeltetési koncepcióján alapuló munkával. Ebben jól érthető animációk is a segítségükre lesznek.  A finiser és a pad kezelőszerveinek funkciói rövid animációkon keresztül, szemléletes és praktikus módon jelennek meg az alkalmazásban. A felhasználókat részletes videók kalauzolják végig a munkafolyamatokon, valamint hasonló grafikai elemek segítenek átlátni az összetett automatikus funkciók működését is.

Az optimális burkolatépítési eredmények és a hatékony kivitelezési folyamatok megvalósításához a finiserek üzemeltetőinek pontosan tisztában kell lenniük azzal, hogy egy adott helyzetben a gép mely funkcióira kell támaszkodniuk, illetve milyen automatikus funkciók tehetik könnyebbé és gyorsabbá a munkát. Ebben is segít a Vögele ErgoPlus 3 üzemeltetési koncepciójába illeszkedő mobilapplikáció és webes felület.

A felhasználók PC-ről, tabletről és mobiltelefonról is folyamatosan hozzáférhetnek az alkalmazáshoz, tartózkodjanak akár a munkák közvetlen közelében, akár az irodában, vagy akár az otthonukban. Ennek köszönhetően a rendszer által elérhetővé tett friss információk bármikor felhasználhatók.

Az applikáció ingyenesen tölthető le iOS-re (www.voegele.info/ergoplus_ios) és Androidra (www.voegele.info/ergoplus_android), míg a webes felület a www.voegele.info/webspecial/ ergoplus/ oldalon érhető el.

Forrás: Vögele

Ajánló a Magyar Építő Fórum legújabb számából


Lapunk ezúttal is megkérdezte az építőgép forgalmazó és gépkölcsönző szektorban működő nagyvállalatok vezetőit, hogyan értékelik az elmúlt évet és mit várnak 2024-től. 

A világ legjelentősebb építőipari gépkiállításai közül messze az INTERMAT az, amelyik a leghosszabb múltra tekint vissza.Előzetes körkép és gyártói információk. 

2024. évi várakozások az építőiparban. ÉVOSZ: a rendelésállományt és a cégek véleményét figyelembe véve az építőipar 2024-ben a termelés csökkenésére készül.

Impresszum Előfizetés Médiaajánlat Adatvédelem Süti beállítások

Brand Content Kft. 2022 ©