Terjeszkedik a ZenSteel

Kapacitást bővít a magyar tetőfedésgyártó szegmens egyik legdinamikusabban fejlődő vállalkozása.

2022. szeptember 22.

A magyar tetőfedésgyártó szegmens egyik legdinamikusabban fejlődő vállalkozása, a gyermelyi székhelyű TRM Pro Kft. a Magyar Multi Program keretében beadott pályázati terve a megvalósítás fázisába lépett. A megítélt 963,5 millió forint állami támogatás egy részét a cég a kapacitásai bővítésére költi.

A TRM Pro Kft. a régió, elsősorban a szomszédos országok piacain jelenik meg termékeivel. A főleg trapéz- és cserepeslemezek gyártásával, azok tartozékaival és szendvicspanel-forgalmazással foglalkozó vállalkozást 2014-ben alapították, és a fejlődés dinamizmusát jellemzi, hogy a cég az elmúlt 5 év mindegyikében duplázta bevételét, amely mára ötmilliárd forint környékén van. A cég termékeit ZenSteel márkanév alatt forgalmazza, a két alapító, Máté János Tamás és Tóth Zoltán pedig már a kezdetektől regionális gyártóvá akarta fejleszteni a vállalatot.

Az új munkahelyeket is teremtő külpiacra jutás előfeltétele a kapacitásbővítés, a gyártósorok és a gyártásnak helyt adó gyermelyi üzem bővítése egy új csarnokkal. Utóbbi létesítmény ünnepélyes alapkőletételére szeptember 22-én került sor. Az eseményt Kókai Rita, Gyermely község polgármestere nyitotta meg, melyben többek között kitért az erős magyar vállalkozások fejlődésének fontosságára, és egyben üdvözölte a TRM Pro Kft. ambiciózus, mégis a helyi és regionális értékeket képviselő törekvéseit.

Az alapkő letételével a TRM Pro Kft. megkezdte a Magyar Multi Programban tett vállalásainak megvalósítását, aminek eredményeképp a magyar gazdaság egy újabb, nemzetközi szinten is verseny- és exportképes vállalkozással gyarapodik.

Tóth Zoltán a Magyar Multi Programban elnyert támogatás kapcsán hangsúlyozta: a tárgyi eszközök és a telephely bővítése mellett az életképes, reális üzleti terv az, ami megalapozza a cég fejlődésével kapcsolatos, optimista várakozásokat. Így hamarosan a jelentős lengyel, román és szlovák gyártók mellett egy magyar vállalkozás is részese lesz termékeivel a nemzetközi, elsőként a regionális piacnak.

TRM Pro sajtóközlemény

Ajánló a Magyar Építő Fórum legújabb számából


A korábban jól ismert Doosan márkanevet januárban Develonra változtatta az új tulajdonos. Megnéztük, milyen munkagépek kerültek az új brand alatt a piacra. A képen a novemberben bejelentett új átrakó látható.

Az elmúlt fél évben az abroncsgyártók nem fukarkodtak új típusok és méretváltozatok bejelentésével, ezekből válogattunk. A képen a Michelin Crossgrip abroncsa látható.

Számos hazai fejlesztés könnyítheti meg az építőiparban vagy az építőanyag gyártásban dolgozó szakemberek dolgát. Az elmúlt néhány hónap ígéretes hazai fejlesztéseiről olvashatnak. A képen hőszigetelő üveghab látható.

Impresszum Előfizetés Médiaajánlat Adatvédelem

Brand Content Kft. 2022 ©