Terjeszkedik a Mateco-Hungary

A Mateco-Hungary Kft. a napokban megkezdi győri telephelyének és kapacitásának bővítését.

2020. július 16.

Az összesen több, mint 1 milliárd forintos beruházással a saját területén piacvezető vállalkozás nyugat-magyarországi központja több mint 300 személy- és teheremelő gép bérbeadására, értékesítésére és szervizelésére lesz alkalmas. A 2021 első felében elkészülő fejlesztés több mint 10 munkahelyet teremt.

Több mint 1000 négyzetméter – ennyivel bővül a Mateco-Hungary nyugat-magyarországi központja a Győri Nemzetközi Ipari Parkban. A beruházást a magasépítéshez használt önjáró szerelő munkaállványok, oszlopos munkaállványok, függesztett munkapadok, multifunkciós homlokrakodók értékesítésével, bérbeadásával és szervizelésével foglalkozó, Magyarországon piacvezető vállalkozás elmúlt években tapasztalható dinamikus fejlődése tette szükségessé. A Mateco-Hungary Kft. harmadik saját építésű telephelye alkalmas lesz több mint 300 gép bérbeadására, szervizelésére és értékesítésére egyaránt. A létesítményben helyet kap egy 3 szintes irodai blokk, több mint 1000 négyzetméter alapterületű daruzott műhely, géptároló csarnok, gépmosó és egyéb raktárhelyiségek. A nemzetközi partnerek professzionális kiszolgálása mellett cél a komplexum környezettudatos üzemeltetése is, így a terveken szerepel a napenergia hasznosítása.

„Nagy öröm és siker számunkra, hogy egy bizonytalannak mondható világgazdasági klímában is tudunk és akarunk fejleszteni és fejlődni. Bízunk a magyar gazdaságban és az ágazatban rejlő lehetőségekben. Célunk a beruházással, hogy partnereinket még gyorsabban és komplexebben tudjuk kiszolgálni. Az utóbbi hónapokban felértékelődött a partnerek közötti bizalom értéke, amit mi új telephellyel és biztos kapacitással kívánunk tovább erősíteni. Ahogy a munkagépek számára, számunkra is „határ a csillagos ég”” mondta Farkas Csaba, a Mateco-Hungary Kft. alapitó / ügyvezető igazgatója.

Mateco-Hungary sajtóközlemény

Kommentek

Kommenteléshez be kell lépni.   , Regisztráció

Ajánló a Magyar Építő Fórum legújabb számából


A csehországi Dobříšban található Doosan Bobcat-központban rendezték meg a Bobcat Demo Days-t. A cég a legújabb termékeit és technológiáit mutatta be.   

 

Az ukrajnai háború és következményei hatására többé-kevésbé ugyanazok a tendenciák érvényesülnek a szomszédos országok építési piacán. Egy biztos: mindenkinek fájni fog.

Átadták a Néprajzi Múzeumot, amely a Liget Budapest projekt keretében épített újabb nagyszabású épület. Díjeső a terveknek, de hogyan készült el az épület? Interjú a projektvezetőkkel.

Impresszum Előfizetés Médiaajánlat Adatvédelem

Brand Content Kft. 2022 ©