Telnek meg a BudaPart irodaházai

2021. február 17.

A főváros egyik legnagyobb ingatlanfejlesztési projektjében az első irodaépület, a  BudaPart GATE egy éve nyitotta meg kapuit, idén nyáron pedig átadják a beruházás második irodaházát, a BudaPart CITY-t. A két épületben eddig 20 hazai és multinacionális cég írt alá bérleti szerződést. Nyártól már a Bayer Hungária Kft. munkavállalói is élvezhetik a  Budapart előnyeit és itt valósul meg a Mol-csoport impozáns új székháza, a MOL Campus.

A BudaPart GATE épületében a pandémia ellenére az elmúlt hónapokban több bérleti és bővülési szerződést is kötöttek: a Novo Nordisk és a doTERRA bővítette irodáját, valamint újabb bérlők is a BudaPart mellett kötelezték el magukat, így már hét szinten teljes a bérbeadottság a LEED „Gold” minősítésű irodaházban.

A BudaPart CITY, a városnegyed második irodaháza a Property Market fejlesztésében és a Market Építő Zrt. kivitelezésében ütemterv szerint halad, az épületet 2021 nyarán adják át. A közel húszezer négyzetméternyi irodaterületet kínáló épület mellett elsőként a Bayer Hungária Kft. döntött, 2020 decemberében pedig egy újabb nemzetközi nagyvállalat írt alá bérleti szerződést 2000 négyzetméterre, amivel közel 30%-ra nőtt az új generációs irodaház bérbeadottsága. A sikeres bérleti tranzakciókat az ingatlanfejlesztő és a co-exclusive megbízottjai, az Eston International, valamint a Cushman & Wakefield bonyolítja le.

A budaparti irodaválasztások legmeghatározóbb szempontjai a lokáció, a zöld, inspiráló környezet, a kiváló megközelíthetőségi lehetőségek és a sokszínű szolgáltatási portfólió, ami egyedülállónak számít a dél-budai alpiacon.

A Property Market sajtóközleménye alapján Maép

Kommentek

Kommenteléshez be kell lépni.   , Regisztráció

Kapcsolódó cikkek

Impresszum Előfizetés Médiaajánlat Adatvédelem

Brand Content Kft. 2020 ©