Nyit az építőgép kiállítás Pekingben

Szeptember 4-7. között 15. alkalommal rendezik meg Pekingben a kínai piac egyik legnagyobb  építőgép-, építőanyag ipari és bányászati szakkiállítását.

2019. augusztus 26.

A kínai gépipari minisztérium által 1989-ben alapított Pekingi Nemzetközi Építőgép Kiállítás (BICES) eredetileg a hazai építőgépgyártás újdonságait és az új technológiai megoldásokat volt hivatott bemutatni. A kétévente megrendezésre kerülő kiállítás és a hozzá kapcsolódó szeminárium sorozat mára fontos nemzetközi eseménnyé vált, nem utolsó sorban a kínai piac hatalmas méretének és a folyamatosan zajló infrastrukturális fejlesztések köszönhetően.

Az előző kiállításon, 2017-ben 150 ezer négyzetméteren vonult fel több, mint ezer  kiállító, akik  a világ 20 országából érkeztek. Az eseményre 70 országból 125 ezer látogató volt kíváncsi. A látogatók nagy többsége az építőgép gyártó és építőipari cégektől érkezett (40- 40%).

Az idei, 15. BICES Kiállítás szeptember 4-7. között kerül megrendezésre Pekingben, a China Exhibition Center nemrég átadott  új területén. A rendezvény hangsúlyozottan fontos része a szakmai programsorozat (szemináriumok). Az idei kiállítás két fő témája az okos (smart) építkezés és a környezetvédelem. A három kísérő kiállítás a vészhelyzetekben alkalmazható felszerelésekről, a kereskedelmi szállítójárművekről és parkolási rendszer megoldásokról szól.

Ajánló a Magyar Építő Fórum legújabb számából


A korábban jól ismert Doosan márkanevet januárban Develonra változtatta az új tulajdonos. Megnéztük, milyen munkagépek kerültek az új brand alatt a piacra. A képen a novemberben bejelentett új átrakó látható.

Az elmúlt fél évben az abroncsgyártók nem fukarkodtak új típusok és méretváltozatok bejelentésével, ezekből válogattunk. A képen a Michelin Crossgrip abroncsa látható.

Számos hazai fejlesztés könnyítheti meg az építőiparban vagy az építőanyag gyártásban dolgozó szakemberek dolgát. Az elmúlt néhány hónap ígéretes hazai fejlesztéseiről olvashatnak. A képen hőszigetelő üveghab látható.

Impresszum Előfizetés Médiaajánlat Adatvédelem

Brand Content Kft. 2022 ©