Megnyílt a Városligeti Sportcentrum

Három és fél hektáron tucatnyi sportot űzhetnek a látogatók.

2020. szeptember 03.

Birtokba veheti a közönség az új Városligeti Sportcentrumot, Budapest legsokoldalúbb új sportközpontját – jelentette be Gyorgyevics Benedek, a Városliget Zrt. vezérigazgatója. Műfüves labdarúgó pályája lelátóval, kosárlabda aréna, három multifunkciós sportpálya, kondipark, Terep Ügyességi park mászófallal, pumptrack pályával, valamint tizenhárom sakkasztal, négy ping-pong asztal és két Teqball asztal is átadásra került az akadálymentes Városligeti Sportcentrumban. A Liget Budapest Projekt újabb család-, gyermek-, és sportbarát fejlesztése tesztüzemi nyitva tartás keretében várja a látogatókat szeptember 3-tól – emelte ki a Városliget Zrt. vezérigazgatója. Gyorgyevics Benedek elmondta: a park délkeleti részén, az Ajtósi Dürer sor - Dózsa György út kereszteződésénél kialakított 36.000 m²-es komplex sportközpont könnyen megközelíthető, területén pedig gyönyörűen újjávarázsolt zöld környezetben több, mint egy tucat sportágban próbálhatják ki magukat a látogatók. A sportolók a legmodernebb és legbiztonságosabb körülmények között hódolhatnak szenvedélyüknek a Ligetben, a kényelmüket női, férfi és akadálymentesített öltözők, illetve ivókutak, kerékpártárolók szolgálják.

Az új sportcentrum megnyitását követően tovább folytatódik a Városliget parkfejlesztésének második üteme, idén ősszel további család- gyermek- és sportbarát fejlesztések várják majd a látogatókat. Elkészül a két kilométer hosszú, kivilágított futókör, egy újabb kutyás élménypark, a hangulatos, új városligeti promenád Ajtósi Dürer sor – Damjanich utca közötti szakasza és megújul a Kis Botanikus kert is a parkban. 

Városliget Zrt. sajtóközleménye

Ajánló a Magyar Építő Fórum legújabb számából


A korábban jól ismert Doosan márkanevet januárban Develonra változtatta az új tulajdonos. Megnéztük, milyen munkagépek kerültek az új brand alatt a piacra. A képen a novemberben bejelentett új átrakó látható.

Az elmúlt fél évben az abroncsgyártók nem fukarkodtak új típusok és méretváltozatok bejelentésével, ezekből válogattunk. A képen a Michelin Crossgrip abroncsa látható.

Számos hazai fejlesztés könnyítheti meg az építőiparban vagy az építőanyag gyártásban dolgozó szakemberek dolgát. Az elmúlt néhány hónap ígéretes hazai fejlesztéseiről olvashatnak. A képen hőszigetelő üveghab látható.

Impresszum Előfizetés Médiaajánlat Adatvédelem

Brand Content Kft. 2022 ©