MACH-TECH kiállítás a Hungexpón

2019. május 14-17. között kerül megrendezésre a MACH-TECH és IPAR NAPJAI szakkiállítás-együttes a Hungexpo Budapesti Vásárközpontban.

2019. május 13.

2019. május 14-17. között kerül megrendezésre a MACH-TECH és IPAR NAPJAI szakkiállítás-együttes a Hungexpo Budapesti Vásárközpontban, mely évente vonultatja fel a különböző ipari ágazatok szereplőit, a szakmai újdonságokat, a költséghatékony ipari megoldásokat és az Ipar 4.0 legújabb „hódításait”.

A rendezvény iránt nagy az érdeklődés. 20 ország több, mint 550 vállalata vesz részt, melyek közül 100 üzletági szereplő 100%-ban külföldi. A kiállítás-együttes sikerességére való tekintettel újabb pavilon került megnyitásra, így 2019-ben már a D pavilont is megtöltik a kiállítók az A, a G és az F pavilon mellett, hogy a látogatók ténylegesen átfogó képet kapjanak az ipari ágazatok jelenlegi kínálatáról, lehetőségeiről, jövőbeni fejlesztéseiről.

A  kiállítók számos újdonsággal készülnek, hogy az IPAR NAPJAI – MACH-TECH-en megmutassák a látogatóknak, két kiállítás között sem pihennek, folyamatosan fejlesztik termékeiket, szolgáltatásaikat.

A kiállításhoz számos szakmai program csatlakozik. Ilyenek például az alábbiak:

  • Az ITM - IPAR 4.0 NTPSZ konferenciája a mesterséges intelligencia jegyében 
  • „PED tanfolyam (Nyomástartó berendezések)” címmel mérnök továbbképzést szervez Budapesti és Pest megyei Mérnöki Kamara
  • "Hatékonyságfejlesztés és ipar 4.0 workshop" az IFKA szervezésében
  • Vasúti járműipari konferencia a Magyar Hegesztéstechnikai és Anyagvizsgálati Egyesülés szervezésében 
  • Munkavédelmi konferencia „Új megoldások, új stratégiák a biztonságosabb munkahelyekért” címmel  
  • A Kubai Nagykövetség „Business Forum”-mal várja az érdeklődőket, ahol több, mint 15 kubai cég képviselője vesz részt 
  • Techtogether verseny a műszaki felsőoktatásban tanuló diákcsapatok részére 

A kiállítóknak  2019-ben is meghirdették a NAGYDÍJ versenyt, melyre azon cégek nyújthatnak be pályázatokat, akik valamilyen újdonsággal, innovációs tartalommal rendelkező terméket, szolgáltatást, eljárást, technológiát tudnak kínálni ágazatukban, ipari szegmensükben. A beérkezett dokumentumokat egy szakértőkből álló zsűri bírálta el. A különböző kategóriák nyerteseinek díjai a kiállítás megnyitóján kerülnek majd átadásra.

 

Hungexpo Sajtóközlemény,  fotók: Dóka Attila, Mach-Tech 2018
 

Kommentek

Kommenteléshez be kell lépni.   , Regisztráció

Ajánló a Magyar Építő Fórum legújabb számából


Idén 13. alkalommal szálltak versenybe építőipari gyártók, kivitelezők és kutatóintézetek a bauma Innovációs Díjért. Hogyan alakul az iparág jelene és jövője?  Erről olvashatnak.

Előtérben a háttéripar. Milyen folyamatok zajlottak le az utóbbi években és hogyan áll a magyar építőanyag-piac 2022 telén? Válaszol Szarka László, a MÉASZ elnöke.

Magyarországi lakáspiac 2022. Mekkorát fordult fél év alatt a világ?  A Nemzeti Bank elemzői mutatják be az idei folyamatokat.

Impresszum Előfizetés Médiaajánlat Adatvédelem

Brand Content Kft. 2022 ©