Koncertek a félig kész házban

2020. december 22.

A Magyar Zene Háza a tervek szerint 2021-ben nyitja meg kapuit, de neves hazai előadók közreműködésével készült zenei sorozattal már az átadás előtt ízelítőt ad abból, milyen sokszínű zenei programok várnak majd a közönségre az egyedi formavilágú épületben. Az így készült, Mindenekelőtt című videósorozat nagyrészt azt a koncepciót és értékeket hivatott bemutatni, amit az intézmény a 2021-es megnyitása után képviselni szeretne.

A tavaszi karantén alatt kezdődött Mindenekelőtt-sorozat első részében fellépett Szalóki Ági énekes, Rozmán Lajos klarinétművész, Lukács Miklós cimbalomművész, a Pankovits Nikolett-Juancho Herrera páros, a Misota Dániel-Halmos András duó, valamint a Mörk és a Generál zenekar tagjainak alkalmi formációja. Az ősszel rögzített és így már második szériánál tartó koncert-videósorozatban látható-hallható művészek névsora ugyancsak a műfaji sokszínűséget tükrözi: a Kelemen Barnabás-Kokas Katalin hegedűművész házaspár, Szász Veronika és Bata István, Harcsa Veronika és Gyémánt Bálint, Németh Juci és G. Szabó Hunor, a Jazzbois, valamint Sena is zenélt az épülő házban.

A Liget Projekt keretében épülő új zenei központ koncert-sorozatát a Facebook-on és a Youtube-on lehet megtekinteni december 21-től.

Kommentek

Kommenteléshez be kell lépni.   , Regisztráció

Kapcsolódó cikkek

Impresszum Előfizetés Médiaajánlat Adatvédelem

Brand Content Kft. 2020 ©