Idén kilencedszerre rendezik meg a MAWEV Show-t

Március 18-21. között várja az érdeklődőket az egyik legnagyobb osztrák építőgépes kiállítás Enns városában. Megnéztük, mi készül a sógoréknál.

2015. március 10.

Európa legnagyobb kiállítási terével várja az érdeklődőket a MAWEV Show a német határhoz közel fekvő osztrák város, Enns mellett március 18-21-én. A több, mint 1000 munkagépet felvonultató rendezvény mottója "prezentáció helyett demonstráció".

A háromévente megrendezett építőgépes matiné idén kilendcedszerre nyitja meg kapuit a német határnál fekvő Enns Hafen városrészében, ahol a kontines legnagyobb, 177 ezer négyzetméteres kiállítási terén fognak felbőgni az építőgépek motorjai. A rendezvény négy napja alatt a gépeket működés közben lehet majd megnézni. 

A kiállítás idén is a legújabb építőgépes technológiai újdonságokat, és trendeket mutatja be. A show-n felvonulnak az út-, magas- és mélyépítésben használatos építőgépek, nehézgépek, és egyéb építőipari járművek és eszközök. Emellett láthatóak lesznek többek közt különböző alkatrészek és segédanyagok, zsaluzási és állványozási rendszerek,  daruk, rakodógépek, őrlő- és osztályozó gépek, de kommunális gépek is.

Látogatók a legutóbbi, 2012-es kiállításon

A kiállítók nem spórolnak a látványosságokkal, a különleges Duna-parthoz közeli helyszín ideális terep a különböző földmunkagép óriások számára, melyek "Európa legnagyobb építési területén" fognak munkához látni, de nem pihennek majd a felállított daruk sem. Idén első alkalommal egy kamion tesztpályát is kialakítanak a helyszínen, ahol a vállalkozó kedvűek a legújabb MAN kamionokat tesztelhetik egy 170 méter hosszú pályán. Az érdeklődők persze a próbalehetőségek mellett szakmai segítséget is kaphatnak, a 200 kiállító 1200 szakembere elsőkézből ad majd információt a gépekről.

A szervezők reménye szerint a kiállítás helyszínét könnyen meg lehet majd közelíteni, mivel az az A1-es autópálya Enns/West lehajtójától nem messze található Enns Hafen nevű városrészében szabadtéri és fedett területen. A magyar látogatók számára a show helyszíne Budapestről négy órás autóúttal elérhető. A kiállítás mindenki számára ingyenesen látogatható, és 40 ezer négyzetméteres ingyenes parkolóval várja az érdeklődőket.

További informáió a www.mawev-show.at oldalon található.

Videó a 2012-es Mawev Showról:

A kiállítás térképen:

Fotó: Mawev-show.at, Videó: Messe Congress Graz

Kommentek

Kommenteléshez be kell lépni.   , Regisztráció

Ajánló a Magyar Építő Fórum legújabb számából


Idén 13. alkalommal szálltak versenybe építőipari gyártók, kivitelezők és kutatóintézetek a bauma Innovációs Díjért. Hogyan alakul az iparág jelene és jövője?  Erről olvashatnak.

Előtérben a háttéripar. Milyen folyamatok zajlottak le az utóbbi években és hogyan áll a magyar építőanyag-piac 2022 telén? Válaszol Szarka László, a MÉASZ elnöke.

Magyarországi lakáspiac 2022. Mekkorát fordult fél év alatt a világ?  A Nemzeti Bank elemzői mutatják be az idei folyamatokat.

Impresszum Előfizetés Médiaajánlat Adatvédelem

Brand Content Kft. 2022 ©