IDEA Konferencia Kecskeméten

Idén április 25-26-án, második alkalommal kerül megrendezésre a hazai mérnökszakma legfontosabb eseménye. 

2019. április 23.

Idén második alkalommal kerül megrendezésre a hazai és közép-európai térség egyik legfontosabb mérnök-szakmai rendezvénye, az IDEA CONFERENCE Kecskeméten. A  két napos szakmai programban találkozhatnak a vasbeton és acélszerkezet tervezés nemzetközi szaktekintélyeivel, valamint tematikus szekciók lesznek, amelyek témái az ipari innováció, a BIM alapú tervezés, és a különleges építőanyagok használata. A konferencián kiemelt figyelmet kapnak új eljárások, módszerek, és esettanulmányok, mely előadások magas szakmai színvonalát a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem oktatói garantálják.  A rendezvény hasznos ismeretekkel szolgálhat tervező mérnököknek szakterülettől függetlenül, szerkezet tervező mérnököknek, a projekt előkészítésben és vezetésben résztvevőknek, a kivitelezésben dolgozó mérnököknek, finanszírozóknak, intézményi befektetőknek, tanácsadóknak, önkormányzatoknak, ingatlanpiaci döntéshozóknak. 

Részletes információk és a program az alábbi linken érhető el:

http://ideaconference.hu/

 

 

Ajánló a Magyar Építő Fórum legújabb számából


Lapunk ezúttal is megkérdezte az építőgép forgalmazó és gépkölcsönző szektorban működő nagyvállalatok vezetőit, hogyan értékelik az elmúlt évet és mit várnak 2024-től. 

A világ legjelentősebb építőipari gépkiállításai közül messze az INTERMAT az, amelyik a leghosszabb múltra tekint vissza.Előzetes körkép és gyártói információk. 

2024. évi várakozások az építőiparban. ÉVOSZ: a rendelésállományt és a cégek véleményét figyelembe véve az építőipar 2024-ben a termelés csökkenésére készül.

Impresszum Előfizetés Médiaajánlat Adatvédelem

Brand Content Kft. 2022 ©