IDEA Konferencia Kecskeméten

Idén április 25-26-án, második alkalommal kerül megrendezésre a hazai mérnökszakma legfontosabb eseménye. 

2019. április 23.

Idén második alkalommal kerül megrendezésre a hazai és közép-európai térség egyik legfontosabb mérnök-szakmai rendezvénye, az IDEA CONFERENCE Kecskeméten. A  két napos szakmai programban találkozhatnak a vasbeton és acélszerkezet tervezés nemzetközi szaktekintélyeivel, valamint tematikus szekciók lesznek, amelyek témái az ipari innováció, a BIM alapú tervezés, és a különleges építőanyagok használata. A konferencián kiemelt figyelmet kapnak új eljárások, módszerek, és esettanulmányok, mely előadások magas szakmai színvonalát a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem oktatói garantálják.  A rendezvény hasznos ismeretekkel szolgálhat tervező mérnököknek szakterülettől függetlenül, szerkezet tervező mérnököknek, a projekt előkészítésben és vezetésben résztvevőknek, a kivitelezésben dolgozó mérnököknek, finanszírozóknak, intézményi befektetőknek, tanácsadóknak, önkormányzatoknak, ingatlanpiaci döntéshozóknak. 

Részletes információk és a program az alábbi linken érhető el:

http://ideaconference.hu/

 

 

Kommentek

Kommenteléshez be kell lépni.   , Regisztráció

Ajánló a Magyar Építő Fórum legújabb számából


Idén 13. alkalommal szálltak versenybe építőipari gyártók, kivitelezők és kutatóintézetek a bauma Innovációs Díjért. Hogyan alakul az iparág jelene és jövője?  Erről olvashatnak.

Előtérben a háttéripar. Milyen folyamatok zajlottak le az utóbbi években és hogyan áll a magyar építőanyag-piac 2022 telén? Válaszol Szarka László, a MÉASZ elnöke.

Magyarországi lakáspiac 2022. Mekkorát fordult fél év alatt a világ?  A Nemzeti Bank elemzői mutatják be az idei folyamatokat.

Impresszum Előfizetés Médiaajánlat Adatvédelem

Brand Content Kft. 2022 ©