Conexpo 2020

Rekordszámú előregisztráció érkezett a ConExpo 2020 kiállításra. Még tart az early bird periódus.

2020. február 11.

A rendezvényt március 10. és 14. között rendezik meg Las Vegasban. A kedvezményes előregisztráció január 17-i határidejét megelőző héten több mint 38.000 fő jelezte részvételi szándékát a ConExpo kiállításon, mellyel megdőlt az egyetlen hét alatt beérkezett regisztrációk rekordja.

„Nagy örömmel tölt el minket, hogy megdőlt a regisztrációs rekord, illetve hogy ilyen fokú érdeklődést és lelkesedést tapasztalunk a show iránt. Már 50 nap sincs hátra a megnyitóig, és a visszaigazolások száma jóval meghaladja a korábbi rendezvények esetében tapasztalt szintet. Ez egyben az építési vállalkozók töretlen optimizmusáról is árulkodik, hisz jelzi, hogy folyamatosan keresik az új termékeket és innovációkat, melyekkel sikeresek tudnak maradni a következő években” – nyilatkozta Dana Wuesthoff, az Amerikai Eszközgyártók Egyesületének (AEM) kiállításokért felelős alelnöke.

Mindeközben egyre komolyabb várakozás övezi az idei rendezvényt, ami nem is csoda, ha figyelembe vesszük, hogy csaknem 2.500 kiállító több mint 500 új terméke lesz megtekinthető. A 240.000 négyzetméteres kiállítási területen többek közt az aszfalt- és betoniparral, bányászattal, földmunkákkal, zúzottkőgyártással, emelőgépekkel és közművekkel kapcsolatos újdonságok kapnak majd helyet. Ezen kívül a programban szerepel még 50-nél is több sajtótájékoztató a kiállítással összefüggésben, valamint körülbelül 150 iparági tájékoztató előadás a végfelhasználókat érintő trendekről, technológiákról és a legjobb gyakorlatokról.

További jó hír, hogy az érdeklődők egészen március 9-ig jelentős, több mint 20 százalékos kedvezménnyel regisztrálhatnak. A ConExpóval egy helyen és egy időben rendezik meg a hidraulikus berendezésekre, valamint erőátviteli- és vezérlőtechnológiákra összpontosító nemzetközi IFPE kiállítást is. A rendezvény tulajdonosa és házigazdája az AEM.

A 2020-as ConExpo kiállításra a Las Vegas Convention Centre vásárközpontban és a szomszédos fesztiválhelyszínen kerül sor. A rendezvényről a www.conexpoconagg.com található további tájékoztatás.

Ajánló a Magyar Építő Fórum legújabb számából


Lapunk ezúttal is megkérdezte az építőgép forgalmazó és gépkölcsönző szektorban működő nagyvállalatok vezetőit, hogyan értékelik az elmúlt évet és mit várnak 2024-től. 

A világ legjelentősebb építőipari gépkiállításai közül messze az INTERMAT az, amelyik a leghosszabb múltra tekint vissza.Előzetes körkép és gyártói információk. 

2024. évi várakozások az építőiparban. ÉVOSZ: a rendelésállományt és a cégek véleményét figyelembe véve az építőipar 2024-ben a termelés csökkenésére készül.

Impresszum Előfizetés Médiaajánlat Adatvédelem Süti beállítások

Brand Content Kft. 2022 ©