Az Építőgép-forgalmazók és Bérbeadók Szövetsége az idén nagyot dobott

2017. október 10.

    

A kiállítás nemcsak a szemnek szólt, a szakma és a közönség is tesztelhette a gépeket. A nem mindennapi lehetőséget alaposan kihasználta mindkét csoport: a hatalmas  érdeklődést mutatja, hogy három nap alatt 12 gépkategóriában, 58 építőgépen összesen 3534 géptesztet végeztek.  Legtöbben a mini kotrókat, a lánctalpas kotrókat és a homlokrakodókat próbálták ki, nagy sikerrel.

Immár hagyomány, hogy az Építőgép Kiállításokon megrendezik az ország legrangosabb gépkezelő versenyét. Az idei esemény e kategóriában is kimagasló volt. Öt kategóriában 425 versenyszámban 140 gépkezelő indult.  Az összesített eredmények alapján az ország legjobb gépkezelője Szegedi Zoltán lett. Őt Ábrahám Tandari Zsolt és Wierl István követi a dobogón.

    

A kiállítók is sok mindennel elégedettek voltak. Méltatták többek között a rendezvény főszervezőinek munkáját, a rendezvény előkészítését, szakmai színvonalát, a gépkategória felelősök munkáját, a területek kialakítását, a programok sokszínűségét és színvonalát.

A látogatók elsősorban a rendezvény sokszínűségét, szervezettségét, és a gépbemutatók látványosságát emelték ki. 82% teljesen elégedetten távozott, 84,5% semmit sem változtatna a rendezvényen! Ami az igazi bátorítás a jövőt illetően: 98% (szinte mindenki) tervezi, hogy ellátogat a következő rendezvényre is.

72%-uknak kitűnően vagy jól sikerült elérni a kiállítással kapcsolatos céljait. Nagyon elégedettek voltak a piaci kapcsolatok ápolásával, új termékek bevezetésével, cégük ismertségének növelésével. 34% kiválónak, 31% pedig jónak minősítette az értékesítést a standokon. Nem véletlen, hogy közülük is kiemelkedően sokan, (88% ) tervezik, hogy részt vesznek a következő kiállításon is.

Forrás és fotók: ÉBSZ

Kommentek

Kommenteléshez be kell lépni.   , Regisztráció

Kapcsolódó cikkek

Rekordértékű magyarországi fejlesztés mutatkozik be a MIPIM kiállításon

A 4 milliárd eurót is meghaladja a magyarországi fejlesztések összértéke, amelyekkel hazánk képviselteti magát a világ első számú ingatlanszakmai kiállításán.

Magyar stadionok nemzetközi versenyben

Idén két magyar jelölt, a MOL Aréna Sóstó és a DVTK Stadion is bekerült az Év Stadionja díjért vívott versenybe. 

Építőipari képzőközpontok szükségessége

Az építőipari szakképzés és felnőttképzés területén súlyos probléma a gyakorlati oktatás nem megfelelő helyzete, mutat rá az ÉVOSZ.

Megnyílt az Agromashexpo 2019

A magyar agrárgazdaság legjelentősebb szakmai rendezvénye minden évben az AGROmashEXPO és az AgrárgépShow. Idén január 23-26. között kerül megrendezésre a Hungexpón. 

Impresszum Előfizetés Médiaajánlat Adatvédelem

Brand Content Kft. 2020 ©