Az Építőgép-forgalmazók és Bérbeadók Szövetsége az idén nagyot dobott

Az Építőgép-forgalmazók és Bérbeadók Szövetsége (ÉBSZ) idén nagyot dobott: a   hatodik alkalommal megrendezett Építőgép Kiállítás minden eddigi csúcsot megdöntött. Mind a kiállítók, mind a látogatók száma rekordot hozott.  A három nap alatt 3847 látogató és 515 kiállító tisztelte meg a rendezvényt megjelenésével, mellyel az Építőgép 2017 Kiállítás  minden idők legnépszerűbb építőgép ipari rendezvénye lett Magyarországon! A szakmából jelentős arányban képviseltették magukat a cégvezetők.

2017. október 10.

    

A kiállítás nemcsak a szemnek szólt, a szakma és a közönség is tesztelhette a gépeket. A nem mindennapi lehetőséget alaposan kihasználta mindkét csoport: a hatalmas  érdeklődést mutatja, hogy három nap alatt 12 gépkategóriában, 58 építőgépen összesen 3534 géptesztet végeztek.  Legtöbben a mini kotrókat, a lánctalpas kotrókat és a homlokrakodókat próbálták ki, nagy sikerrel.

Immár hagyomány, hogy az Építőgép Kiállításokon megrendezik az ország legrangosabb gépkezelő versenyét. Az idei esemény e kategóriában is kimagasló volt. Öt kategóriában 425 versenyszámban 140 gépkezelő indult.  Az összesített eredmények alapján az ország legjobb gépkezelője Szegedi Zoltán lett. Őt Ábrahám Tandari Zsolt és Wierl István követi a dobogón.

    

A kiállítók is sok mindennel elégedettek voltak. Méltatták többek között a rendezvény főszervezőinek munkáját, a rendezvény előkészítését, szakmai színvonalát, a gépkategória felelősök munkáját, a területek kialakítását, a programok sokszínűségét és színvonalát.

A látogatók elsősorban a rendezvény sokszínűségét, szervezettségét, és a gépbemutatók látványosságát emelték ki. 82% teljesen elégedetten távozott, 84,5% semmit sem változtatna a rendezvényen! Ami az igazi bátorítás a jövőt illetően: 98% (szinte mindenki) tervezi, hogy ellátogat a következő rendezvényre is.

72%-uknak kitűnően vagy jól sikerült elérni a kiállítással kapcsolatos céljait. Nagyon elégedettek voltak a piaci kapcsolatok ápolásával, új termékek bevezetésével, cégük ismertségének növelésével. 34% kiválónak, 31% pedig jónak minősítette az értékesítést a standokon. Nem véletlen, hogy közülük is kiemelkedően sokan, (88% ) tervezik, hogy részt vesznek a következő kiállításon is.

Forrás és fotók: ÉBSZ

Kommentek

Kommenteléshez be kell lépni.   , Regisztráció

Ajánló a Magyar Építő Fórum legújabb számából


A csehországi Dobříšban található Doosan Bobcat-központban rendezték meg a Bobcat Demo Days-t. A cég a legújabb termékeit és technológiáit mutatta be.   

 

Az ukrajnai háború és következményei hatására többé-kevésbé ugyanazok a tendenciák érvényesülnek a szomszédos országok építési piacán. Egy biztos: mindenkinek fájni fog.

Átadták a Néprajzi Múzeumot, amely a Liget Budapest projekt keretében épített újabb nagyszabású épület. Díjeső a terveknek, de hogyan készült el az épület? Interjú a projektvezetőkkel.

Impresszum Előfizetés Médiaajánlat Adatvédelem

Brand Content Kft. 2022 ©