Új kanalakat dob a piacra a Volvo

2015. február 19.

Kifejezetten az északi piacokon és Svájcban üzemelő kompaktkotrók számára fejlesztett ki új agresszív fejtőkanalakat a svéd építőgépgyártó, hogy növeljék a termelékenységet. Utánajártunk az új szériás kanalaknak.

A Volvo Construction Equipment az új agresszív fejtőkanalaival az északi svéd, norvég dán és finn piacokra, valamint Svájcra koncentrál. A kanalakat ugyanis úgy tervezték, hogy a korábbiaknál jobb termelékenységet és teljesítményt legyenek képesek biztosítani. A kanalakat a gyártó a kompaktrakodói integrált részeként tervezte, hogy minden alkatrész és rendszer illeszkedjen a különböző gépmodellekhez, a progresszív hatósugár pedig megkönnyítse az ásást, és kis ellenállást biztosítson így növelve a termelékenységet.

A vállalat teljes választékot kínál a 2,5-8 tonnás súlyosztályba tartozó gépek számára beleértve a gyártó saját fogrendszerével ellátott ásókanalakat, megnyújtott vágóéllel rendelkező, kábelfektetéshez való árokásó kanalakat és speciális célú, lecsapott sarkú szintezőkanalakat a forgatóval való használathoz.

Az új kanalak jobban kotornak (Volvo)

Az agresszív fejtőkanalak nagy szilárdságú acélból készültek, hogy erősek és kopásállóak legyenek. A cég a kopóalkatrészek széles választékát kínálja beleértve az oldal és sarok védőborításokat, adaptereket és szegmenseket. A kanálhoz hasonlóan, a gyorscsatlakozó is nagy húzószilárdságú acélból készült.

A Volvo folyamatosan fejleszti a gépeit, tavaly nyáron például olyan új kerekes rakodókkal rukkolt elő, melyek beépített légszűrúrendszerrel rendelkeznek, így a munkagépben dolgozó szakember számára elviselhetőbbé teszik a munkát.

Fotó: Volvoce.com

Forrás: Volvoce.com

Kommentek

Kommenteléshez be kell lépni.   , Regisztráció

Kapcsolódó cikkek

Impresszum Előfizetés Médiaajánlat Adatvédelem

Brand Content Kft. 2020 ©