Új Jekko termékek a magyar piacon

Az Axiál Kft. 2021 őszével megkezdte a Jekko minidaru-gyártó cég termékeinek forgalmazását.

2021. december 01.

Az AXIÁL Kft. mint az egyik vezető hazai mezőgazdasági- és építőiparigép-forgalmazó 2021 őszével megkezdte a JEKKO minidaru-gyártó cég termékeinek forgalmazását.

A JEKKO, több mint 45 éves tapasztalattal rendelkezik az emelő- és rakodási ágazatban. Székhelyén, Olaszország Treviso tartományában, egy ipari parkban foglal el 17 ezer négyzetmétert, amelyből hétezer fedett terület.

A JEKKO termékválasztéka öt fő családot foglal magában:

  1. Mini daruk vagy mini pókdaruk
  2. Mini emelők
  3. Teleszkópos lánctalpas daru
  4. Csuklós gumihevederes pókdaru
  5. Vákuumos üvegmegfogó és manipulátorok

A JEKKO úgy tervezi a termékeit, hogy megfeleljenek ügyfeleik egyedi követelményeinek, és szűk helyeken is beváljanak. Kompakt méretük, modelltől függően, lehetővé teszi áthaladásukat normál vagy dupla ajtón. Szerény súlyuk és karcsú méretük azonban nem korlátozza emelőkapacitásukat és munkaterületüket, ami jelentős működési előny mind épületen belül, mind szabadban.

Az olasz gyártó dízelmotoros, akkumulátoros-villanymotoros modellek teljes sorát kínálja, valamint a tartozékok széles választékát, beleértve a kampós vagy hidraulikus csörlőket, csöveket és gerendákat megragadó manipulátorokat, üvegtáblák vákuumos emelőit, illetve személyemelő kosarakat. Minden eszköz teljes mértékben összehangolt az alapgép funkcióival és biztonsági berendezéseivel.

Axiál sajtóközlemény

Kommentek

Kommenteléshez be kell lépni.   , Regisztráció

Ajánló a Magyar Építő Fórum legújabb számából


Idén 13. alkalommal szálltak versenybe építőipari gyártók, kivitelezők és kutatóintézetek a bauma Innovációs Díjért. Hogyan alakul az iparág jelene és jövője?  Erről olvashatnak.

Előtérben a háttéripar. Milyen folyamatok zajlottak le az utóbbi években és hogyan áll a magyar építőanyag-piac 2022 telén? Válaszol Szarka László, a MÉASZ elnöke.

Magyarországi lakáspiac 2022. Mekkorát fordult fél év alatt a világ?  A Nemzeti Bank elemzői mutatják be az idei folyamatokat.

Impresszum Előfizetés Médiaajánlat Adatvédelem

Brand Content Kft. 2022 ©