Oroszországban terjeszkedik a Hidromek

Tökéletesnek nevezte a 2012-es évet a Hidromek képviselője az idei Baumán. A török vállalat Oroszországra koncentrál.

2013. április 23.

Az építőipari gépeket gyártó török Hidromek erős kezdéssel kezdte az évet 2013-ban, és azt tervezi, hogy új irodát nyit Oroszországban a következő két-három hónapban, jelentette ki a cég vezérigazgató-helyettese Ahmet Bozkurt - tudósít a Construction Europe.

A 2013-s Bauma kiállításon Bozkurt 2012-es esztendőt "tökéletes évnek" nevezte a vállalat szempontjából. Ennek oka, hogy magas eladás tudtak produkálni kotrórakodók és kotrógépek terén az egész múlt évben, sőt, még a tavalyi igen jó számokat is megfejelték az idei első negyedéves eladások, hiszen mintegy húsz százalékkal voltak magasabbak az idei első negyedévében mint 2012. Bozkurt a cég fő piacának Törökország mellett Oroszországot tartja, de mint mondta, megcélozzák az európai és az észak-afrikai piacokat is. "További növekedést várunk 2014-ben."- tette hozzá.

"Bízunk benne, hogy bővíteni tudjuk az eladásainkat és saját irodát nyithatunk a tengerentúlon. Jelenleg összesen 55 viszonteladónk van világszerte, és megállapodást írtunk alá az első németországi partnerünkkel a Bauma alatt." - jelentette ki a cég vezérigazgató-helyettese.

A Hidromek egyébként a Gen sorozat új kotrógépeit is bemutatta a kiállításon.

turkey 01

Ambíciózus török tervek

(A képek forrása a Freedigitalphotos.net.)

Kommentek

Kommenteléshez be kell lépni.   , Regisztráció

Ajánló a Magyar Építő Fórum legújabb számából


Idén 13. alkalommal szálltak versenybe építőipari gyártók, kivitelezők és kutatóintézetek a bauma Innovációs Díjért. Hogyan alakul az iparág jelene és jövője?  Erről olvashatnak.

Előtérben a háttéripar. Milyen folyamatok zajlottak le az utóbbi években és hogyan áll a magyar építőanyag-piac 2022 telén? Válaszol Szarka László, a MÉASZ elnöke.

Magyarországi lakáspiac 2022. Mekkorát fordult fél év alatt a világ?  A Nemzeti Bank elemzői mutatják be az idei folyamatokat.

Impresszum Előfizetés Médiaajánlat Adatvédelem

Brand Content Kft. 2022 ©