Eurotrade szakmai nap

Szeptember 27-én munkagép szakmai napot tart  az Eurotrade Kft telephelyén, az M1 Truck Centrumban.

2018. szeptember 20.

A szakmai napon bemutatkozik a New Holland cég építőipari gép kínálata, amelyek közül egy kotró-rakodót, csúszókormányzású rakodót, és egy teleszkópos rakodót is közelebbről megnézhetnek az érdeklődők. A Kovaco gyár képviselői elhozzák a világ első elektromos csúszókormányzású rakodóját, amelyhez kipróbálási lehetőséget is biztosítanak egy kiépített teszt pályán. A gépek közt bemutatásra kerülnek az MB Crusher gyár képviselői által a pofástörő és dobrosta kanalak. 

A rendezvény egyik hívómondata a „Pénzt is adunk a géphez”,  ugyanis az Eurotrade pénzügyi cégén keresztül  az MFB közreműködésével kedvezményes hitelt nyújt az új eszközt vásárlóknak. Ezeket  a rendezvényen részletesebben  is megismerhetik a látogatók.

A gépekhez stílusosan egy erősember bemutatót is szerveztek, ahol gumigörgetés és munkagép húzás is lesz. A részletes program megtekinthető itt:  

http://www.eurotrade.hu/munkagep2018/

 

 

 

 

 

 

 

 

Kommentek

Kommenteléshez be kell lépni.   , Regisztráció

Ajánló a Magyar Építő Fórum legújabb számából


Idén 13. alkalommal szálltak versenybe építőipari gyártók, kivitelezők és kutatóintézetek a bauma Innovációs Díjért. Hogyan alakul az iparág jelene és jövője?  Erről olvashatnak.

Előtérben a háttéripar. Milyen folyamatok zajlottak le az utóbbi években és hogyan áll a magyar építőanyag-piac 2022 telén? Válaszol Szarka László, a MÉASZ elnöke.

Magyarországi lakáspiac 2022. Mekkorát fordult fél év alatt a világ?  A Nemzeti Bank elemzői mutatják be az idei folyamatokat.

Impresszum Előfizetés Médiaajánlat Adatvédelem

Brand Content Kft. 2022 ©