Eurotrade szakmai nap

Szeptember 27-én munkagép szakmai napot tart  az Eurotrade Kft telephelyén, az M1 Truck Centrumban.

2018. szeptember 20.

A szakmai napon bemutatkozik a New Holland cég építőipari gép kínálata, amelyek közül egy kotró-rakodót, csúszókormányzású rakodót, és egy teleszkópos rakodót is közelebbről megnézhetnek az érdeklődők. A Kovaco gyár képviselői elhozzák a világ első elektromos csúszókormányzású rakodóját, amelyhez kipróbálási lehetőséget is biztosítanak egy kiépített teszt pályán. A gépek közt bemutatásra kerülnek az MB Crusher gyár képviselői által a pofástörő és dobrosta kanalak. 

A rendezvény egyik hívómondata a „Pénzt is adunk a géphez”,  ugyanis az Eurotrade pénzügyi cégén keresztül  az MFB közreműködésével kedvezményes hitelt nyújt az új eszközt vásárlóknak. Ezeket  a rendezvényen részletesebben  is megismerhetik a látogatók.

A gépekhez stílusosan egy erősember bemutatót is szerveztek, ahol gumigörgetés és munkagép húzás is lesz. A részletes program megtekinthető itt:  

http://www.eurotrade.hu/munkagep2018/

 

 

 

 

 

 

 

 

Ajánló a Magyar Építő Fórum legújabb számából


Lapunk ezúttal is megkérdezte az építőgép forgalmazó és gépkölcsönző szektorban működő nagyvállalatok vezetőit, hogyan értékelik az elmúlt évet és mit várnak 2024-től. 

A világ legjelentősebb építőipari gépkiállításai közül messze az INTERMAT az, amelyik a leghosszabb múltra tekint vissza.Előzetes körkép és gyártói információk. 

2024. évi várakozások az építőiparban. ÉVOSZ: a rendelésállományt és a cégek véleményét figyelembe véve az építőipar 2024-ben a termelés csökkenésére készül.

Impresszum Előfizetés Médiaajánlat Adatvédelem Süti beállítások

Brand Content Kft. 2022 ©