Eurotrade szakmai nap

Szeptember 27-én munkagép szakmai napot tart  az Eurotrade Kft telephelyén, az M1 Truck Centrumban.

2018. szeptember 20.

A szakmai napon bemutatkozik a New Holland cég építőipari gép kínálata, amelyek közül egy kotró-rakodót, csúszókormányzású rakodót, és egy teleszkópos rakodót is közelebbről megnézhetnek az érdeklődők. A Kovaco gyár képviselői elhozzák a világ első elektromos csúszókormányzású rakodóját, amelyhez kipróbálási lehetőséget is biztosítanak egy kiépített teszt pályán. A gépek közt bemutatásra kerülnek az MB Crusher gyár képviselői által a pofástörő és dobrosta kanalak. 

A rendezvény egyik hívómondata a „Pénzt is adunk a géphez”,  ugyanis az Eurotrade pénzügyi cégén keresztül  az MFB közreműködésével kedvezményes hitelt nyújt az új eszközt vásárlóknak. Ezeket  a rendezvényen részletesebben  is megismerhetik a látogatók.

A gépekhez stílusosan egy erősember bemutatót is szerveztek, ahol gumigörgetés és munkagép húzás is lesz. A részletes program megtekinthető itt:  

http://www.eurotrade.hu/munkagep2018/

 

 

 

 

 

 

 

 

Ajánló a Magyar Építő Fórum legújabb számából


Egyre nagyobb teret nyernek hazánkban a környezetkímélő energetikai megoldások, melyek elterjedése a tavalyi energiaársokk hatására újabb lendületet kapott. Összeállításunk a hőszivattyús technológia aktualitásairól és kihívásairól szól.

Egy sor iparági szereplő áldoz nem kevés pénzt alternatív üzemanyagok fejlesztésére. De milyen motorokat építenek, melyek áthidalhatják azt az időszakot, mialatt az iparágban a jövő üzemanyagaival kapcsolatos kutatások folynak.

A Caterpillar az idén márciusban tartott ConExpo óta az elmúlt 6 hónapban tucatnyi új munkagéppel és szerelékkel jelent meg a piacon. Összeállításunkban a termékpaletta széles voltát szeretnénk érzékeltetni. 

Impresszum Előfizetés Médiaajánlat Adatvédelem

Brand Content Kft. 2022 ©