A Husqvarna elektromos beton- és fémdarabolója

2021. július 26.

"Amit most bemutatunk, az áttörést jelent a beton- és fémdaradolók piacán. Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy bemutathatunk egy nagy teljesítményű, vezeték nélküli beton- és fémdaradolót, amely támogatja az alacsony szén-dioxid-kibocsátású gazdaságra való átállást" – mondta Mattias Holmdahl, a Husqvarna Construction termékmenedzsere.

A Husquarna több mint 60 éves tapasztalattal rendelkezik többek között a beton- és fémdaradolók gyártójaként és piacvezető a kézi beton- és fémdarabolók piacán. A  Husqvarna Construction rendelkezik a szükséges know-how-val ahhoz, hogy a benzin üzemű eszközöket  akkumulátoros megoldásokkal váltsa fel. A K1 PACE-vel az ügyfelek a benzinüzemű darabolókhoz hasonló teljesítményre számíthatnak, de az akkumulátoros eszközök további előnyökkel járnak mind az üzemeltetők, mind a környezet számára. A gép nem okoz közvetlen károsanyag kibocsátást. Kezelője kevesebb rezgésre és csendesebb vágásra is számíthat. A gép alacsonyabb súlya és optimális súlypontja szintén segít a kezelőnek.

A PACE akkumulátorrendszer más gépekhez is használható lesz az elektromos meghajtású gépcsaládok bővítésével. A  12" és 14" (300 és 350 mm) gyémánt pengéket az akkumulátor működésére optimalizálták. A gép rendelkezik az X-Stop fék funkcióval is, amely lehetővé teszi a tárcsa megállását a másodperc törtrésze alatt, hogy növelje a biztonságot.®

A K1 PACE június 8. és 10. között volt látható Las Vegas-ban, a World of Concrete (Beton Világa) kiállításon. A K1 PACE értékesítése  2021. második felében fokozatosan indul. 

Forrás és fotó: Husqvarna Construction Germany

Kommentek

Kommenteléshez be kell lépni.   , Regisztráció

Impresszum Előfizetés Médiaajánlat Adatvédelem

Brand Content Kft. 2021 ©