A hulladékgazdálkodásban erősít a Bobcat

2019. szeptember 16.

A Bobcat teleszkópos rakodói már eddig is strapabíró, hatékony és főképp könnyen kezelhető gépek hírében álltak a piacon. Ez már csak azért is fontos, mert az említett tulajdonságok elengedhetetlenek az olyan nagy igénybevételt jelentő ipari alkalmazások szempontjából, mint a hulladékkezelés és a recycling. 

Miután a TL43.80HF modellen alapuló Waste Expert rakodógép igen kedvező fogadtatásra talált az idei Bauma kiállításon, a Bobcat úgy döntött, felveszi kínálatába négy teleszkópos rakodójának Waste Expert változatát. A TL35.70, TL34.65HF, TL38.70HF és TL43.80HF jelű gépek mindegyikében a cég Stage IV besorolású motorjai dolgoznak 100 és 130 lóerő közti teljesítménnyel. Az újonnan bemutatott eszközök emelési kapacitása 3,4 és 4,3 tonna között változik, maximális emelési magasságuk pedig 6,5 métertől 8 méterig terjed.

Olivier Traccucci, a Bobcat teleszkópos rakodókért felelős termékmenedzsere az új Waste Expert gépcsalád kapcsán elmondta: „Az újrahasznosító- és hulladékfeldolgozó-ipari vállalatoknak sokoldalú eszközökre van szükségük, melyek a feladatok széles skálájával képesek megbirkózni, könnyedén manővereznek szűk helyeken is, és a lehető legnagyobb biztonság mellett folyamatosan kiemelkedő hatékonyságot nyújtanak. Egyedülállóan masszív kialakításukkal, meggyőző kanálerejükkel, hatékony hűtési rendszerükkel, alacsony súlypontjukkal, illetve a kiváló stabilitást és emelési kapacitást lehetővé tevő nagy tengelytávjukkal az új Waste Expert teleszkópos rakodók eszményi megoldást jelentenek a hulladékkezelés és a recycling területén.  Mint minden gépünket, az új Waste Expert kínálat tagjait is a legkeményebb feladatokhoz terveztük, mozgékonyságuk és sokoldalúságuk folytán pedig nincs olyan munka, amellyel ne boldogulnának. A HF modellek esetén a robosztus felépítést nagyteljesítményű hidraulikarendszerrel ötvöztük a páratlan termelékenység és emelési kapacitás érdekében.”

A Bobcat új teleszkópos rakodóiról a Magyar Építő Fórum jövő héten megjelenő 2019. őszi számában olvashatnak részletesebben.

Kommentek

Kommenteléshez be kell lépni.   , Regisztráció

Kapcsolódó cikkek

Impresszum Előfizetés Médiaajánlat Adatvédelem

Brand Content Kft. 2020 ©