LiuGong - Valvoline stratégiai szövetség

2019. július 22.

A Guangxi LiuGong Machinery  és a Valvoline Inc. megállapodást írt alá egy, a kenőanyagokkal kapcsolatos globális szövetség létrehozásáról. Az együttműködés keretében a Valvoline válik az építőgép-gyártó első számú kenőanyag-beszállítójává a Kínán kívüli piacokon.

A Houstonban megtartott aláírási ünnepségen jelen volt Zeng Guang’an, a Guangxi Liugong cégcsoport és a Guangxi Liugong Machinery elnöke, valamint Kevin Thieneman, a LiuGong stratégiáért és gyártás utáni műszaki tevékenységekért felelős alelnöke. „Az iparágban vezető szerepet betöltő Valvoline-nal közösen tett mai bejelentésünk újabb lépés azon törekvésünk érdekében, hogy átfogó megoldásokat kínáljunk ügyfeleink számára. A Valvoline tökéletes partner e hosszútávú célkitűzés megvalósításához” – mondta Zeng Guang’an.

„A folyamatosan érkező visszajelzések alapján az építőgép-vásárlók  a gépek adott élettartamára vetítve egyre kisebb költségterhet szeretnének elérni. A LiuGong jelenleg is igen versenyképes beszerzési áron kínálja a termékeit, a Valvoline-nal kötött szövetség pedig még inkább képessé teszi a LiuGong vállalatot és forgalmazóit, hogy gépeiknél hosszabb  üzemi élettartamot tegyenek lehetővé, és kitolják azok hasznos élettartamát” – magyarázta Kevin Thieneman.

„Már eddig is számos piacon alakítottunk ki szoros kapcsolatot a LiuGonggal, és örömmel várjuk e kapcsolat további elmélyítését, melynek keretében újabb megoldásokkal állunk majd a LiuGong és ügyfelei rendelkezésére, akik világszerte tovább erősítik üzleti tevékenységüket” – tette hozzá Craig Moughler, a Valvoline termékellátásért és gyári beszállításért felelős alelnöke.

 

LiuGong Sajtóközlemény, 2019. július 18.

 

Kommentek

Kommenteléshez be kell lépni.   , Regisztráció

Kapcsolódó cikkek

Impresszum Előfizetés Médiaajánlat Adatvédelem

Brand Content Kft. 2020 ©