COVID-19: A Wacker Neuson helyzete

A vállalat küzd a vírussal, de Kínából már jó hír is van.

2020. március 30.

A Wacker Neuson már március első felében korlátozó intézkedéseket vezetett be. Néhány telephelyen a nyári szabadságolásokat előbbre hozták. A cég ahol lehetséges volt, csökkentett munkaidőt vezetett be.  A termelési kapacitások visszafogása a helyzet függvényében tovább folytatódhat. Ez elsősorban az ellátólánc állapotától és a piaci fejleményektől függ majd. Az építő- és mezőgazdasági gépek értékesítése folytatódik. A Csoportnak jelentős raktárkészletei vannak mind gépekből, mind alkatrészekből, és a szállítási csatornák is egyelőre nagyrészt működnek. Ennek ellenére előfordulhatnak néhány napos szállítási késések, amennyiben a logisztikai rendszereket új intézkedések érinteni fogják. Mindeközben a Csoport kínai gyártóüzemében folyik a termelés. A beszerzési, gyártási és értékesítési folyamatok szinte teljes egészében helyreálltak.

Wacker Neuson Sajtóközleményei alapján

Kommentek

Kommenteléshez be kell lépni.   , Regisztráció

Ajánló a Magyar Építő Fórum legújabb számából


Idén 13. alkalommal szálltak versenybe építőipari gyártók, kivitelezők és kutatóintézetek a bauma Innovációs Díjért. Hogyan alakul az iparág jelene és jövője?  Erről olvashatnak.

Előtérben a háttéripar. Milyen folyamatok zajlottak le az utóbbi években és hogyan áll a magyar építőanyag-piac 2022 telén? Válaszol Szarka László, a MÉASZ elnöke.

Magyarországi lakáspiac 2022. Mekkorát fordult fél év alatt a világ?  A Nemzeti Bank elemzői mutatják be az idei folyamatokat.

Impresszum Előfizetés Médiaajánlat Adatvédelem

Brand Content Kft. 2022 ©