Hamarosan átadják a Vision Towers irodaházat

Nemsokára átadhatják a Futureal Váci és a Dózsa György út sarkán felépült Vision Towers elnevezésű irodaházát. Az egyik nagy könyvvizsgáló be is költözik.

2014. július 14.

Nemsokára átadhatják a Futureal Váci úton épülő Vision Towers elnevezésű irodaházát. A Futureal ingatlanfejlesztő csoport 2011-ben megvásárolta az Ibis, korábbi nevén Volga szállót az Accortól, és annak a helyén építette fel az új irodaházat.

Az irodaépület a Váci úti korridoron található, a Váci út és a Dózsa György út sarkán. Jelenleg ez a város legnagyobb irodapiaca, itt a legmagasabbak a bérleti díjak, és itt a legalacsonyabb a kiadatlan irodák száma is.

A területre a 3H tervezői háromszögletű, legyezőforma épületet álmodtak meg, amely amellett, hangsúlyozza a forgalmas csomópont dinamikáját. Ugyan a három különböző magasságú torony homlokzatában valamelyest eltér egymástól, a tetőkert, a kereskedelmi egységek, a különböző zöld építészeti megoldások, az ergonomikus belső elrendezés, és a tároló- és parkolóhelyek tekintetében viszint egységes építészeti képet mutatnak.

Átadás előtt álló Vision Towers irodaház Budapesten, a XIII. kerületi Váci út és a Dózsa György út sarkán 2014. július 1-jén (MTI)

Az modern építészeti jegyeket felvonultató, irodaépületet emellett négycsöves légkondicionálás, emelt padló és álmennyezet, nyitható ablakok, BREEAM tanúsító rendszer szerinti "kiváló" minősítés, magas biztonsági szint, továbbá intelligens épületvezérlési rendszer jellemzi.

A befektetők új közterek kialakításáról, valamint a környék gyalogos területeinek rendezéséről is megállapodást kötöttek a kerületi önkormányzattal. Az ennek köszönhetően kilakaítanak zöldterületeket, és kereskedelmi egységek (kávézók, éttermek) is nyílni fognak.

A KPMG könyvvizsgáló cég az egész északi tornyot 80 százalékos azonnali kihasználtsággal, az elkövetkező öt éven belül további 20 százalékos bővítés mellett tervezi használatba venni. A jelenleg 600 főt foglalkoztató cég 10 éves lízingje 2014-ben veszi kezdetét. A pontos átadási dátum még nem ismert. 

Forrás: Futureal.hu

Fotó: MTI, Balaton József

Kommentek

Kommenteléshez be kell lépni.   , Regisztráció

Ajánló a Magyar Építő Fórum legújabb számából


Idén 13. alkalommal szálltak versenybe építőipari gyártók, kivitelezők és kutatóintézetek a bauma Innovációs Díjért. Hogyan alakul az iparág jelene és jövője?  Erről olvashatnak.

Előtérben a háttéripar. Milyen folyamatok zajlottak le az utóbbi években és hogyan áll a magyar építőanyag-piac 2022 telén? Válaszol Szarka László, a MÉASZ elnöke.

Magyarországi lakáspiac 2022. Mekkorát fordult fél év alatt a világ?  A Nemzeti Bank elemzői mutatják be az idei folyamatokat.

Impresszum Előfizetés Médiaajánlat Adatvédelem

Brand Content Kft. 2022 ©