Egymilliomodik gépét ünnepelte a JCB

2013. május 03.

Egy ezüstre festett lánctalpas kotrógéppel ünnepelte az egymilliomodik gépének legyártását a brit építőgépgyártó, a JCB. A vállalat központjában, az angliai Rocesterben tartott ünnepségen ünnepélyes keretek között mutatták be a 22 tonnás JS220 típusú gépet, amely az 1945 óta működő vállalat egymilliomodik terméke.

A rendezvényre felállítottak egy 900 négyzetméteres képet is, mely a vállalat székházának 207 ablakát fedte be. A kép öt ember 50 órás munkájával készült el (a képen). Sir Anthony Bamford, a JCB elnöke az ünnepségen azt mondta: a JCB már 67 éve állít elő építőgépeket, hihetetlen, hogy az elkészült egymillió gép egyharmada az elmúlt hat évben gördült le a futószalagokról. Az egymilliós szám mérföldkő a cég történetében, mely az ott dolgozók közös sikere. Bamford szerint a várható fejlődés következtében a kétmilliomodik gépre nem kell ugyanennyi időt várni.

A cég folytatja az ünneplést, amibe a partnerei is bekapcsolódhatnak, hiszen a tervek szerint a vállalt történetének legnagyobb szabású termék konferenciáját fogja megrendezni Staffordshire-ban.

4222

(A kép forrása a www.jcb.co.uk)

 

Kommentek

Kommenteléshez be kell lépni.   , Regisztráció

Kapcsolódó cikkek

Hazai gyártói hírek

Egyedülálló szigetelőanyagot fejlesztett ki a Bodrogi Bau, Hazai Termék védjegyet kapott a Terrán, a Mapei pedig évindító konferenciát tartott.

Európai építőipari helyzetkép

Az európai építőipart súlyosan érinti az új koronavírus járvány a 89. EUROCONSTRUCT konferencián bemutatott előrejelzés szerint. 

Építőipar 2020 konferencia

Építőipar 2020 címmel, az ÉVOSZ szakmai partnerségével szervez konferenciát a Portfolio 2020. február 27-én Budapesten, a New York Palace-ban.

Hírek az Egyesült Királyságból

Döntött a brit kormány az első angliai nagysebességű vasúti hálózat megépítéséről, a Big Ben felújítása meg bonyolultabb, mint korábban gondolták.

Impresszum Előfizetés Médiaajánlat Adatvédelem

Brand Content Kft. 2020 ©