Családi programok az ÉBSZ kiállításon

Nemcsak a kereskedőké a pálya

2017. szeptember 08.

Közeleg az Építőgép Kiállítás 2017, ahol testközelből tekintheti meg a legújabb építőgépek látványos bemutatóit! A szakmai bemutatók mellett szórakoztató programok is várják a látogatókat, így például break dance show-k vagy akrobatikus táncelőadások – de különleges szórakozást ígér az építőgépkezelők versenye is. Tehát  a szombati napon a Kiállítás igazi családi programmá válik: a legkisebb látogatókat várja az Iszkiri játszóház, kreatív programokkal, társasjátékokkal és csupaszív animátorokkal!

         

A látogatók mindhárom napon részt vehetnek pontgyűjtő akcióban is, amelyben a legszorgalmasabb pontgyűjtők részesei lehetnek egy különleges harckocsi-túrának vagy egy Segway-túrának.

 

Kommentek

Kommenteléshez be kell lépni.   , Regisztráció

Ajánló a Magyar Építő Fórum legújabb számából


A csehországi Dobříšban található Doosan Bobcat-központban rendezték meg a Bobcat Demo Days-t. A cég a legújabb termékeit és technológiáit mutatta be.   

 

Az ukrajnai háború és következményei hatására többé-kevésbé ugyanazok a tendenciák érvényesülnek a szomszédos országok építési piacán. Egy biztos: mindenkinek fájni fog.

Átadták a Néprajzi Múzeumot, amely a Liget Budapest projekt keretében épített újabb nagyszabású épület. Díjeső a terveknek, de hogyan készült el az épület? Interjú a projektvezetőkkel.

Impresszum Előfizetés Médiaajánlat Adatvédelem

Brand Content Kft. 2022 ©