Munkagépek katonarendben felsorakozva

2017. június 14.

 Az építőgépesítés ágazat kiemelt három napos rendezvényének a tököli reptér fog otthont adni, amelyen minden nagy munkagép gyártó képviselteti magát. A szóban forgó szakkiállítás résztvevői megismerhetik az építőgépipar jelenlegi csúcstermékeit, a technológiafejlesztés irányait, a magyar építőgép-kínálat legújabb elemeit, munkagéplehetőségeit.

Az expót szakmai programok színesítik, a tervek közt szerepel a szakmai előadások mellett bérleti-, finanszírozási- és képzési szakmai sarkok kialakítása, amelyet látványos géptesztek és a szakma elitjéhez tartózó professzionális gépkezelők munkagép show műsorai teszik még sokrétűbbé és szórakoztatóbbá.  

Az esemény add otthont „Az ország legjobb gépkezelője” versenynek, ahol nagy értékű díjjal jutalmazzuk a szakma legjobbjait. A regisztrált látogatók sem maradnak üres kézzel, közöttük kisorsolunk egy exkluzív wellness hétvégét, valamint kisebb ajándékokkal várjuk az érdeklődőket.

Látogatóink számára ingyenes parkolási lehetőséget és ingyenes belépőt biztosítunk, amihez csak annyit kell tenniük, hogy regisztrálnak a lent megadott weboldalon.

További információkért keressen minket bátran a 06 70/ 43 42 070-es telefonszámon, vagy írjon üzenetet a kiallitas@ebsz.net e-mail címre, valamint kattintson a www.ebszkiallitas.huweboldalra.

Kommentek

Kommenteléshez be kell lépni.   , Regisztráció

Kapcsolódó cikkek

Késik a bauma

Fél évvel elhalasztják a müncheni bauma-t, világ vezető építőgép kiállítását.

Elmarad idén az Agritechnika

Az Agritechnika a koronavírus legújabb áldozata. Nyitás talán majd jövőre.

November végén nyit a bauma CHINA

Javában folynak az előkészületek a november 24. és 27. sorra kerülő bauma CHINA 2020 előtt. Több mint 2800 kiállítót várnak Ázsia legjelentősebb építő- és...

Sikeresnek ítélik a szervezők a Construmát

A COVID-19 vírus okozta járvány miatt tavaszról őszre halasztott kiállítás az iparág legfontosabb üzleti rendezvénye volt idén.

Impresszum Előfizetés Médiaajánlat Adatvédelem

Brand Content Kft. 2020 ©