Unicum Gépexpo Építőipari Gépkiállítás

Az Unicum Kft bemutatója 2017. március 23-25.  között Százhalombattán.

2017. március 22.

Az Unicum Kft 2600 m2-en 40 db gépet (mini- és midikotrókat, minirakodót, minidömpereket, kézi kisgépeket) és 30 db adaptert mutat be az érdeklők számára.  A kiállítás vendégei a Kompakt-rent  bérgépcsoport, a finanszírozási megoldásokat biztosító Merkantil Bank Zrt,  a pályázati szakértő Forráscentrum kft, és a járműberendezéseket kínáló Bott Hungária Kft.  A kiállítás ideje alatt egyedi árakat és kedvező finanszírozást is kínálnak a gépekhez.

A kiállítás helyszíne: Százhalombatta, Építész út. Nyitva tartás március 23-24-én: 10.00 – 17.00 óra között, március 25-én: 10.00 – 15.00-ig.

Ajánló a Magyar Építő Fórum legújabb számából


A korábban jól ismert Doosan márkanevet januárban Develonra változtatta az új tulajdonos. Megnéztük, milyen munkagépek kerültek az új brand alatt a piacra. A képen a novemberben bejelentett új átrakó látható.

Az elmúlt fél évben az abroncsgyártók nem fukarkodtak új típusok és méretváltozatok bejelentésével, ezekből válogattunk. A képen a Michelin Crossgrip abroncsa látható.

Számos hazai fejlesztés könnyítheti meg az építőiparban vagy az építőanyag gyártásban dolgozó szakemberek dolgát. Az elmúlt néhány hónap ígéretes hazai fejlesztéseiről olvashatnak. A képen hőszigetelő üveghab látható.

Impresszum Előfizetés Médiaajánlat Adatvédelem

Brand Content Kft. 2022 ©