Mégis lesz Construma

2020. szeptember 30.

A tavaszi halasztás után október 7-11. között kerül sor a Hungexpo területén a CONSTRUMA / OTTHONDesign kiállítás csokor megrendezésére. A megszokottól eltérő időpontban és körülmények között szervezett CONSTRUMA / OTTHONDesign kiállítás a Hungexpo legnagyobb alapterületű csarnokában, az A pavilonban kerül megrendezésre. A kiállításokon részt vevő mintegy 150 kiállító így kellően széles járófelületeken megközelíthető, ezzel is kerülve a látogatók egymással történő szoros kontaktusát. A részvételt vállaló cégek személyesen is szeretnének partnereikkel, a szakmai látogatókkal és végfelhasználókkal találkozni. A kiállításhoz konferenciák is kapcsolódnak a szakemberek tájékozódását, fejlődését segítve.

Az építőipari cégek mellett ezúttal a lakberendezés témakörét felölelő OTTHONDesign kiállítás is az A pavilonba költözött. Külön színfoltja lesz így az A pavilonnak a MAGYAR DESIGN stand, ahol mintegy 20 fiatal hazai tervező mutatja be az elmúlt év design termését. Emellett több textiltervező is bemutatkozik a SZETT standján, illetve a fiatal iparművészek (FISE) is egy különleges standdal készülnek. Elmaradhatatlan a lakberendezési tanácsadás, mely a LOSZ tervezői segítségével zajlik majd.

A kiállításon alkalmazott higiéniai és fertőzésvédelmi követelményrendszer a jelenleg érvényes hatósági előírásokat tükrözi, de változhat a mindenkori helyzetet és a jogszabályi változások alapján. A Hungexpo összeállított egy POST COVID kézikönyvet, melynek célja a járványügyi kockázatok minimalizálása.

Hungexpo sajtóközlemény

Kommentek

Kommenteléshez be kell lépni.   , Regisztráció

Kapcsolódó cikkek

Impresszum Előfizetés Médiaajánlat Adatvédelem

Brand Content Kft. 2020 ©