Júniusban újra Bauma CTT Russia

2019. május 29.

Idén ismét megrendezi a németországi Bauma kiállítást is jegyző Müncheni Vásárképviselet az orosz piacra fókuszáló rendezvényét, a Bauma CTT Russia-t.

2019-ben újra megnyitja kapuit az egyik legnagyobb kelet-európai építőgépes kiállítás, a Bauma CTT Russia. A rendezvény június 4. és 7. között várja a látogatókat a Crocus Expo IEC kiállítóközpontban, Moszkvában.

Az évente megrendezett építőgépes seregszemle az egyik legfontosabb szakrendezvény Oroszországban. A szervezők optimistán várják a rendezvényt, nem csoda, hiszen tavaly, 586 kiállító vett részt a rendezvényen és 26 országból több mint 22 ezer látogató volt kíváncsi a kiállításra.

Életkép a 2018-as kiállításról

A rendezvény területén egy 3000 négyzetméteres szabadtéri bemutató-területet is kialakított, ahol a gépeket működés közben is meg lehet majd tekinteni. A kiállítás négy napja a négy legfontosabb építőgépes kategóriára fókuszál (útépítéssel kapcsolatos gépek, építőipari járművek, emelőszerkezetek, bányaipari gépek) így egy-egy nap ezek a típusú gépek lesznek kiemelve.

Az idei kiállítás azért is különleges, mert 2019-ben rendezik meg a 20. Bauma CTT Russia-t, amely így a Müncheni Vásárképviselet egyik legsikeresebb rendezvénye. A rendező az egyik vezető kiállítás-szervező a világon, a nagytestvér németországi Bauma mellett hozzá köthető a Bauma China Shanghajban vagy a Bauma CONEXPO INDIA rendezvény is. 

Forrás: Bauma-ctt.ru

Fotó: Bauma-ctt.ru

Kommentek

Kommenteléshez be kell lépni.   , Regisztráció

Kapcsolódó cikkek

Impresszum Előfizetés Médiaajánlat Adatvédelem

Brand Content Kft. 2020 ©