Júniusban újra Bauma CTT Russia

Idén ismét megrendezi a Bauma kiállítást is jegyző Müncheni Vásárképviselet az orosz piacra fókuszáló rendezvényét, a Bauma CTT Russia-t.

2019. május 29.

Idén ismét megrendezi a németországi Bauma kiállítást is jegyző Müncheni Vásárképviselet az orosz piacra fókuszáló rendezvényét, a Bauma CTT Russia-t.

2019-ben újra megnyitja kapuit az egyik legnagyobb kelet-európai építőgépes kiállítás, a Bauma CTT Russia. A rendezvény június 4. és 7. között várja a látogatókat a Crocus Expo IEC kiállítóközpontban, Moszkvában.

Az évente megrendezett építőgépes seregszemle az egyik legfontosabb szakrendezvény Oroszországban. A szervezők optimistán várják a rendezvényt, nem csoda, hiszen tavaly, 586 kiállító vett részt a rendezvényen és 26 országból több mint 22 ezer látogató volt kíváncsi a kiállításra.

Életkép a 2018-as kiállításról

A rendezvény területén egy 3000 négyzetméteres szabadtéri bemutató-területet is kialakított, ahol a gépeket működés közben is meg lehet majd tekinteni. A kiállítás négy napja a négy legfontosabb építőgépes kategóriára fókuszál (útépítéssel kapcsolatos gépek, építőipari járművek, emelőszerkezetek, bányaipari gépek) így egy-egy nap ezek a típusú gépek lesznek kiemelve.

Az idei kiállítás azért is különleges, mert 2019-ben rendezik meg a 20. Bauma CTT Russia-t, amely így a Müncheni Vásárképviselet egyik legsikeresebb rendezvénye. A rendező az egyik vezető kiállítás-szervező a világon, a nagytestvér németországi Bauma mellett hozzá köthető a Bauma China Shanghajban vagy a Bauma CONEXPO INDIA rendezvény is. 

Forrás: Bauma-ctt.ru

Fotó: Bauma-ctt.ru

Ajánló a Magyar Építő Fórum legújabb számából


Lapunk ezúttal is megkérdezte az építőgép forgalmazó és gépkölcsönző szektorban működő nagyvállalatok vezetőit, hogyan értékelik az elmúlt évet és mit várnak 2024-től. 

A világ legjelentősebb építőipari gépkiállításai közül messze az INTERMAT az, amelyik a leghosszabb múltra tekint vissza.Előzetes körkép és gyártói információk. 

2024. évi várakozások az építőiparban. ÉVOSZ: a rendelésállományt és a cégek véleményét figyelembe véve az építőipar 2024-ben a termelés csökkenésére készül.

Impresszum Előfizetés Médiaajánlat Adatvédelem Süti beállítások

Brand Content Kft. 2022 ©