Felavatták a Hyundai brazil gyárát

A dél- és közép-amerikai termelési központjának szánja a Hyundai az új brazíliai gyárát. Évente háromezer gépet is le tud majd gyártani.

2013. április 26.

A Hyundai Heavy Industries befejezte az első brazíliai építőgépgyárát - írja az International Construction. A gyár a Rio de Janeiro államban található Itatiaia törvényhatóság területén épült fel, amely 174 kilométerre fekszik Rio de Janeriótól. A megnyitó ünnepségen több illusztris vendég is részt vett, többek közt Rio de Janeiro állam kormányzója, Itatiaia törvényhatóság polgármestere és a Hyundai Construction Equipment díviziójának vezérigazgatója is.

A beruházás összértéke 175 millió dollár, a 562 ezer négyzetméteren elterülő gyár éves kapacitása 3000 gép, de a tervek szerint 2014-re eléri az évi 4000-es számot is. A vállalat az új brazil üzemét a dél- és közép-amerikai termelési központjának szánja. "Meggyőződésünk, hogy az új gyárunk hozzájárulhat a brazil és a világgazdaság növekedéséhez." - mondta Choe Byeong-ku vezérigazgató.

A bizakodás nem alaptalan, a közelmúltban 60 millió dolláros állami megrendelést kaptak Brazíliától. A Hyundai gépeket főleg vízierőművek építésénél használják és az észak-keleti brazil területek vasúti infrastruktúra-beruházásainál.

Kommentek

Kommenteléshez be kell lépni.   , Regisztráció

Ajánló a Magyar Építő Fórum legújabb számából


A csehországi Dobříšban található Doosan Bobcat-központban rendezték meg a Bobcat Demo Days-t. A cég a legújabb termékeit és technológiáit mutatta be.   

 

Az ukrajnai háború és következményei hatására többé-kevésbé ugyanazok a tendenciák érvényesülnek a szomszédos országok építési piacán. Egy biztos: mindenkinek fájni fog.

Átadták a Néprajzi Múzeumot, amely a Liget Budapest projekt keretében épített újabb nagyszabású épület. Díjeső a terveknek, de hogyan készült el az épület? Interjú a projektvezetőkkel.

Impresszum Előfizetés Médiaajánlat Adatvédelem

Brand Content Kft. 2022 ©