Elmarad idén a Gépshow

Az Építőgép Forgalmazók és Bérbeadók Szövetsége a piaci helyzet változására reagál.

2023. július 06.

Az Építőgép Forgalmazók és Bérbeadók Szövetsége kiemelt feladatának tartja szakmai rendezvények, kiállítások szervezését azzal a céllal, hogy új technológiák és munkagépek bemutatását biztosítsa a piaci szereplők részére. A Szövetség nemrég lezajlott közgyűlésén a tagok úgy döntöttek,  hogy a jelen gazdasági helyzet tükrében az idei évre tervezett és 3 évenkét megrendezésre kerülő ÉBSZ Gépshow legközelebb 2024-ben kerül megrendezésre. A döntésben nagy szerepet játszott az építőipari termelés visszaesése, ennek hatása az  építőgép piacra. 

Közleményükben kiemelik, hogy számos építőigép-kereskedő vállalat jelezte a Szövetséghez való csatlakozási szándékát, így a  2023-as évben 4 új tagvállalattal bővült az ÉBSZ. Jelenleg a 29 tagvállalat a piac kétharmadát fedi le. Az elnökség eltökélt szándéka a Szövetség további bővítése a minél erősebb érdekérvényesítő pozíció elérése érdekében. A szakmai képviselet várja a csatlakozni szándékozó vállalatok jelentkezését.

Maép hír, fotó: László Panni, ÉBSZ kiállítás 2017.

 

Ajánló a Magyar Építő Fórum legújabb számából


Lapunk ezúttal is megkérdezte az építőgép forgalmazó és gépkölcsönző szektorban működő nagyvállalatok vezetőit, hogyan értékelik az elmúlt évet és mit várnak 2024-től. 

A világ legjelentősebb építőipari gépkiállításai közül messze az INTERMAT az, amelyik a leghosszabb múltra tekint vissza.Előzetes körkép és gyártói információk. 

2024. évi várakozások az építőiparban. ÉVOSZ: a rendelésállományt és a cégek véleményét figyelembe véve az építőipar 2024-ben a termelés csökkenésére készül.

Impresszum Előfizetés Médiaajánlat Adatvédelem Süti beállítások

Brand Content Kft. 2022 ©