A Husqvarna a német piacot célozza

A Husqvarna jelentősen növelné a piaci részesedését Németországban. A tervekről a cég vezetője beszélt a Baumán.

2013. április 23.

A Husqvarna Construction Products célja, hogy jelentősen növelje piaci részesedését Németországban a befektetési, az értékesítési, szolgáltatási területen - tudósít az International Rental News.

Anders Strøby, a svéd Husqvarna Construction vezetője a Bauma kiállításon nyilatkozott a cég terveiről.  Strøby szerint Németország volt a legnagyobb piac Európában a  vállalat termékei számára termékei - vágás, csiszolás és felület előkészítő eszközök terén is -, Husqvarna tehát továbbra is intenzíven jelen lenne a német piacon.

"Mi sohasem az árban versenyeztünk", jelentette ki Strøby, hozzátette: "a versenyképességünk alapja, hogy jobb termékeket és szolgáltatásokat kínálunk a vevőink számára." Ehhez kapcsolódik, hogy a Husqvarna új szolgáltató központot nyit Dortmundban, ami kiegészíti a már meglévő München közelében lévő központot, és bővíti értékesítési hálózatát is.

Kommentek

Kommenteléshez be kell lépni.   , Regisztráció

Ajánló a Magyar Építő Fórum legújabb számából


A csehországi Dobříšban található Doosan Bobcat-központban rendezték meg a Bobcat Demo Days-t. A cég a legújabb termékeit és technológiáit mutatta be.   

 

Az ukrajnai háború és következményei hatására többé-kevésbé ugyanazok a tendenciák érvényesülnek a szomszédos országok építési piacán. Egy biztos: mindenkinek fájni fog.

Átadták a Néprajzi Múzeumot, amely a Liget Budapest projekt keretében épített újabb nagyszabású épület. Díjeső a terveknek, de hogyan készült el az épület? Interjú a projektvezetőkkel.

Impresszum Előfizetés Médiaajánlat Adatvédelem

Brand Content Kft. 2022 ©