Dual power Wacker Neuson kotró

Az Építőgép Kiállításon is látható lesz a Wacker Neuson 803 dual power kotrója

2017. augusztus 31.

Az Építőgép Kiállításon is látható lesz a Wacker Neuson 803 dual power kotrója, amelyre néhány kézmozdulattal kibocsátásmentes kiegészítő meghajtás is csatlakoztatható, így ideális a zárt helyiségekben vagy városon belüli területen való alkalmazásokhoz.

A használat helyétől függően dízel üzemmód vagy elektro-hidraulikus gépegység közül lehet választani, a gépegységek egyszerű plug and play csatlakozással illeszkednek az alsó géprészre. Az elektromos üzemmódban is olyan teljesítménnyel lehet dolgozni, mint a dízel üzemmódban, és a 12-m-es tömlő nagy mozgásszabadságot biztosít az építkezésen.

A gépegységek könnyen szállíthatók, így gyorsan be lehet vetni a következő építési területen.

Forgalmazó: Wacker Neuson Kft.

Kommentek

Kommenteléshez be kell lépni.   , Regisztráció

Ajánló a Magyar Építő Fórum legújabb számából


A csehországi Dobříšban található Doosan Bobcat-központban rendezték meg a Bobcat Demo Days-t. A cég a legújabb termékeit és technológiáit mutatta be.   

 

Az ukrajnai háború és következményei hatására többé-kevésbé ugyanazok a tendenciák érvényesülnek a szomszédos országok építési piacán. Egy biztos: mindenkinek fájni fog.

Átadták a Néprajzi Múzeumot, amely a Liget Budapest projekt keretében épített újabb nagyszabású épület. Díjeső a terveknek, de hogyan készült el az épület? Interjú a projektvezetőkkel.

Impresszum Előfizetés Médiaajánlat Adatvédelem

Brand Content Kft. 2022 ©