Traktor F1

Sebességi Guinness-rekordot döntött a JCB a traktorok között.

2019. december 02.

217,57 km/órás teljesítménnyel mostantól a JCB birtokolja a világ leggyorsabb traktorának címét, melyet egy módosított Fastrac modellel értek el. Ehhez az angliai Elvington repterén végeztek próbafutásokat, és a rekordot, melyet a Guinness szervezete utóbb hivatalosan is hitelesített, két nagy sebességű csúcskísérlet átlagából számították. Nem mellékes, hogy a rekorddöntés közben a nemes egyszerűséggel Fastrac Two névre keresztelt gép 247,47 km/órás csúcssebességgel száguldott.

A Fastrac One és a Fastrac Two egyaránt a kereskedelmi forgalomban is kapható, 8000-es sorozatú JCB Fastrac traktoron alapszik, melyet a cég Észak-Amerikában forgalmaz, és 69 km/órás maximális sebességével a világ leggyorsabb szériagyártású traktorának számít.

 

 

Kommentek

Kommenteléshez be kell lépni.   , Regisztráció

Ajánló a Magyar Építő Fórum legújabb számából


Idén 13. alkalommal szálltak versenybe építőipari gyártók, kivitelezők és kutatóintézetek a bauma Innovációs Díjért. Hogyan alakul az iparág jelene és jövője?  Erről olvashatnak.

Előtérben a háttéripar. Milyen folyamatok zajlottak le az utóbbi években és hogyan áll a magyar építőanyag-piac 2022 telén? Válaszol Szarka László, a MÉASZ elnöke.

Magyarországi lakáspiac 2022. Mekkorát fordult fél év alatt a világ?  A Nemzeti Bank elemzői mutatják be az idei folyamatokat.

Impresszum Előfizetés Médiaajánlat Adatvédelem

Brand Content Kft. 2022 ©