Traktor F1

Sebességi Guinness-rekordot döntött a JCB a traktorok között.

2019. december 02.

217,57 km/órás teljesítménnyel mostantól a JCB birtokolja a világ leggyorsabb traktorának címét, melyet egy módosított Fastrac modellel értek el. Ehhez az angliai Elvington repterén végeztek próbafutásokat, és a rekordot, melyet a Guinness szervezete utóbb hivatalosan is hitelesített, két nagy sebességű csúcskísérlet átlagából számították. Nem mellékes, hogy a rekorddöntés közben a nemes egyszerűséggel Fastrac Two névre keresztelt gép 247,47 km/órás csúcssebességgel száguldott.

A Fastrac One és a Fastrac Two egyaránt a kereskedelmi forgalomban is kapható, 8000-es sorozatú JCB Fastrac traktoron alapszik, melyet a cég Észak-Amerikában forgalmaz, és 69 km/órás maximális sebességével a világ leggyorsabb szériagyártású traktorának számít.

 

 

Ajánló a Magyar Építő Fórum legújabb számából


Lapunk ezúttal is megkérdezte az építőgép forgalmazó és gépkölcsönző szektorban működő nagyvállalatok vezetőit, hogyan értékelik az elmúlt évet és mit várnak 2024-től. 

A világ legjelentősebb építőipari gépkiállításai közül messze az INTERMAT az, amelyik a leghosszabb múltra tekint vissza.Előzetes körkép és gyártói információk. 

2024. évi várakozások az építőiparban. ÉVOSZ: a rendelésállományt és a cégek véleményét figyelembe véve az építőipar 2024-ben a termelés csökkenésére készül.

Impresszum Előfizetés Médiaajánlat Adatvédelem Süti beállítások

Brand Content Kft. 2022 ©