Sandvik törő -és osztályozógépek az Ascendum kínálatában

A Sandvik Csoporttal kötött megállapodás értelmében az Ascendum Kft a márka törő -és osztályozógépeinek hivatalos forgalmazója lett Magyarországon.

2017. augusztus 18.

A Sandvik által forgalmazott építőipari gépek világszerte ismertek, megbízható, magas minőségi színvonalat képviselnek.

Az Ascendum által forgalmazott  Volvo CE termékekhez kiváló kiegészítésül szolgálnak a különböző mobil törő -és osztályozógépek. A termékkínálatban találhatóak pofástörők, röpítőtörők, kúpostörők; 3 frakciós osztályzók és a világon egyedülálló dupla szitájú osztályozógépek.  A Sandvik mobil törő -és osztályozógépein túl az Ascendum  a Rammer kalapácsok márkaképviseletét is ellátja.

Az Ascendum  magyarországi szervize és mérnökei biztosítják az egész országra kiterjedően gyors és hatékony szolgáltatásokat. Különleges esetek kezelésére lehetőség van kapcsolatba lépni a Sandvik területileg illetékes irodájával is.

Kommentek

Kommenteléshez be kell lépni.   , Regisztráció

Ajánló a Magyar Építő Fórum legújabb számából


A bauma-t a világ legnagyobb építőgépszakvásárát 2022. októberében rendezték Münchenben. Ezt mindössze néhány hónappal, idén március közepén követi az Észak-amerikai kontinens legnagyobb kiállítása és vására, a Conexpo-Con/AGG.  A gépgyártók természetesen átgondolják, mit hol mutassanak be a várható piaci kereslet függvényében.

Lapunk ezúttal is megkérdezte az építőgép forgalmazói szektorban működő nagyvállalatok vezetőit, hogyan értékelik az elmúlt évet és mit várnak 2023-tól. A három legnagyobb forgalmazó és két legnagyobb kölcsönző cég vezetője válaszol.

Ezermilliárdos nagyságrendben állított le vagy halasztott el állami beruházásokat a Lázár János által vezetett építési tárca a 2022-es választások óta. Elmaradásuk érzékeny veszteséget jelent a következő években a hazai építőipar számára. Összeállításunkban az elmúlt időszakban az előkészítésük során félbehagyott állami beruházásokból válogattunk.

Impresszum Előfizetés Médiaajánlat Adatvédelem

Brand Content Kft. 2022 ©