Sandvik törő -és osztályozógépek az Ascendum kínálatában

A Sandvik Csoporttal kötött megállapodás értelmében az Ascendum Kft a márka törő -és osztályozógépeinek hivatalos forgalmazója lett Magyarországon.

2017. augusztus 18.

A Sandvik által forgalmazott építőipari gépek világszerte ismertek, megbízható, magas minőségi színvonalat képviselnek.

Az Ascendum által forgalmazott  Volvo CE termékekhez kiváló kiegészítésül szolgálnak a különböző mobil törő -és osztályozógépek. A termékkínálatban találhatóak pofástörők, röpítőtörők, kúpostörők; 3 frakciós osztályzók és a világon egyedülálló dupla szitájú osztályozógépek.  A Sandvik mobil törő -és osztályozógépein túl az Ascendum  a Rammer kalapácsok márkaképviseletét is ellátja.

Az Ascendum  magyarországi szervize és mérnökei biztosítják az egész országra kiterjedően gyors és hatékony szolgáltatásokat. Különleges esetek kezelésére lehetőség van kapcsolatba lépni a Sandvik területileg illetékes irodájával is.

Kommentek

Kommenteléshez be kell lépni.   , Regisztráció

Ajánló a Magyar Építő Fórum legújabb számából


A csehországi Dobříšban található Doosan Bobcat-központban rendezték meg a Bobcat Demo Days-t. A cég a legújabb termékeit és technológiáit mutatta be.   

 

Az ukrajnai háború és következményei hatására többé-kevésbé ugyanazok a tendenciák érvényesülnek a szomszédos országok építési piacán. Egy biztos: mindenkinek fájni fog.

Átadták a Néprajzi Múzeumot, amely a Liget Budapest projekt keretében épített újabb nagyszabású épület. Díjeső a terveknek, de hogyan készült el az épület? Interjú a projektvezetőkkel.

Impresszum Előfizetés Médiaajánlat Adatvédelem

Brand Content Kft. 2022 ©