Sandvik törő -és osztályozógépek az Ascendum kínálatában

A Sandvik Csoporttal kötött megállapodás értelmében az Ascendum Kft a márka törő -és osztályozógépeinek hivatalos forgalmazója lett Magyarországon.

2017. augusztus 18.

A Sandvik által forgalmazott építőipari gépek világszerte ismertek, megbízható, magas minőségi színvonalat képviselnek.

Az Ascendum által forgalmazott  Volvo CE termékekhez kiváló kiegészítésül szolgálnak a különböző mobil törő -és osztályozógépek. A termékkínálatban találhatóak pofástörők, röpítőtörők, kúpostörők; 3 frakciós osztályzók és a világon egyedülálló dupla szitájú osztályozógépek.  A Sandvik mobil törő -és osztályozógépein túl az Ascendum  a Rammer kalapácsok márkaképviseletét is ellátja.

Az Ascendum  magyarországi szervize és mérnökei biztosítják az egész országra kiterjedően gyors és hatékony szolgáltatásokat. Különleges esetek kezelésére lehetőség van kapcsolatba lépni a Sandvik területileg illetékes irodájával is.

Ajánló a Magyar Építő Fórum legújabb számából


Lapunk ezúttal is megkérdezte az építőgép forgalmazó és gépkölcsönző szektorban működő nagyvállalatok vezetőit, hogyan értékelik az elmúlt évet és mit várnak 2024-től. 

A világ legjelentősebb építőipari gépkiállításai közül messze az INTERMAT az, amelyik a leghosszabb múltra tekint vissza.Előzetes körkép és gyártói információk. 

2024. évi várakozások az építőiparban. ÉVOSZ: a rendelésállományt és a cégek véleményét figyelembe véve az építőipar 2024-ben a termelés csökkenésére készül.

Impresszum Előfizetés Médiaajánlat Adatvédelem

Brand Content Kft. 2022 ©